Reklama

Reklama

VOD (1)

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jasný priemer. Herci skvelí, ale žiadna veľká sláva, rovnako tak ich herecké výkony. Príbeh je celkom kvalitný, ale čo sa týka dialógov, to už je horšie. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Hudba celkom dobrá, ale samozrejme nejak zvlášť neohúri. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj radi starého Willisa, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Inak snímka zapadne medzi ostatné priemerné diela. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi mozkovýplachová devadesátková sci-fi béčka, tak tohle by se vám mělo zatraceně líbit. Vice si nehraje na žádný výpravný sci-fi velkofilm jako sračky typu Elysium a přitom je mnohem zábavnější. Všechno je jak má být - zápletka je krásně jednoduchá, děj příjemně odsýpá, hlavní klaďas (Jane) je hláškující oldschoolový beztechový retro týpek (připomněl mi Russellova Plisskena), hlavní záporák (Willis) je slizký, záludný a bezskrupulózní hajzl jdoucí za svým cílem přes mrtvoly, žoldáci hlavního záporáka i se supermoderními zbraněmi neumějí vůbec střílet, takže hlavní klaďas je v klidu jednoho po druhém sundavá svým oldschoolovým kvérem i přes jejich neprůstřelné vesty, sem tam na nás spiklenecky mrkne nějaká odkazová hláška (já na konci zachytil dvojku Aliena a Matrix)... Ale porouchanou umělačku mohla hrát nějaká jiná herečka a tvůrci mohli víc využít potenciálu její postavy po upgradu, šikovný scénárista by s takovým zázrakem (uprgadovaná všehoschopná sexy androidka) dokázal udělat divy; no ale možná bude dvojka. Každopádně pohledný a příjemný mozkový klystýr! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Tak co pak tu máme za béčko ? No, béčka mám rád, ale spíš ty akční, zde to moc nového nepřineslo, skoro žádná hluboká zapamatovatelnost, ale přežít se to dalo úplně v pohodě, takže při váhání mezi 2 a 3 * jsem se přiklonil nakonec k té třetí. Jako jednorázovka to vůbec neurazí. Tak s čím začít ? Nedá se to nějak moc pitvat. Příběh určité zajímavé aspekty má, takže si to tu pozornost určitě nějak udrží. Nějaké pranice zde nečekejte. Je tu teda dost přestřelek, kamera je v pohodě, ta technická stránka je na béčko tak akorát. Relativně krátká stopáž, dost dialogů, ale nuda zde rozhodně není. Jen by to chtělo vylepšit scénář, přidat zajímavější akci, nějaké naháněčky atd a hned by to bylo možná lepší. Výraznou chybu film určitě nemá, jen je to takové moc obyčejné. Hudba je taková normální. Herecké obsazení je na tom celkem dobře. Bruce Willis je tu možná zbytečný, ale ujde. Ostatní – neměl jsem s nikým problém. Trochu mi to připomnělo jiné filmy, třeba Náhradníci – sice zdáleně jen, ale přesto. Takže neškodná oddychovka ne jedno shlédnutí, takže u mě čistý průměr, který by náladu zkazit neměl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vždyť to není tak zlé. Mě to připadalo jako mix Ostrova, Já, robot či dalších filmů, zabývajících se umělou inteligencí, která si uvědomí sama sebe. Vlastní invence tu sice moc není, ale film docela šlape a na Ambyr Childers se hezky kouká. Závěr mě sice trošku zklamal, protože mi připadal silně nedotažený, ale člověk nemůže chtít zázraky. Podle mě je Vice nemyslně podhodnoceným filmem. 60% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama