Reklama

Reklama

Daredevil - Season 1

(série)
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 11 h 53 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Toby Leonard Moore, Bob Gunton, Vincent D'Onofrio, Peter McRobbie, Nikolai Nikolaeff, Gideon Emery (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Nyní bojuje s nespravedlností za dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorské čtvrti Hell's Kitchen. (Netflix)

Recenze (94)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8-9/10. - 1. série Daredevila je úžasný úvod a rozjezd Defenders ságy a nový pohled na Daredevila obecně. To jakým stylem se tvůrci vydali a rozhodli se uchopit Daredevila je úžasný. Temnota, akce, strach, detektivní prvky, právnické drama a to se vše kombinuje se superhrdinským žánrem. 1. série hezky končí jednotně uzavřeně a má vše co potřebuje. Skvělý záporák Wilson Fisk nesmí chybět. Opravdu se mi ten násilný chlapík vryl pod kůži. Seriál je téže výborně podkládán flashbacky z minulosti. Vykresluje Daredevila obecně a tohle přesně si tento superhrdina zasloužil! Herecké výkonby ne třeba komentovat. Každý tu hraje na jedničku! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 89% .Bolo na čase aby sa aj Marvelacky Daredevil pomohol dopredu. A je to pekný posun od filmového spracovanie s Affleckom. Seriálový Daredevil vsádza rovnako ako Nolanov Batman na reálnejšie spracovanie, čo je hlavný dôvod prečo ma to bavilo. Charile Cox (ale aj ostatný) fajn zapadli a sledovať zrod slepého hrdinu, ktorý v noci bojuje ako maskovaný nindža proti zločinu a cez deň zas háji občanov ako právnik bol v podstate dvojitý zážitok. Akciu sa nadmieru vydarila, úvodné titulky, hudba, príbeh, postavy a hlavne záporák (Wilson Fisk / Kingpin) príjemne prekvapili. Som zvedavý ako chlapíci od Marvelu zakomponujú ostatné známejšie postavy (Elektra, Punisher) po bok Daredevila. Oblúbený soundtrack: Main Title, Fogwell's Gym. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hell yeaaaah !! Nebo možná doslova "hell´s kitchen yeaaaah". Ať tak či onak, podařilo se mi první sérii seriálu Daredevil shlédnout v rámci víkendu, což svědčí o dvou základních faktech. Seriál je jednak prudce návykový a jednak se u mě zřejmě objevuje nějaká seriózní psychóza a měl bych vyhledat pomoc odborníka. Pokud to ale vezmu vážně, tak jsem byl nadšen tím, že se jedná o komiksovou záležitost s reálnými parametry, hlavní hrdina je člověk z masa a kostí a když spadne z třímetrové výšky, dopadne jako normální smrtelník. Je to tedy spíše klasická kriminálka s promakaným příběhem a nejskvělejším záporákem - jedním slovem paráda..ihned jdu na sérii číslo 2.................moje hodnocení = 9,5 z 10. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku velice komorní záležitost, která s přibývajícím dějem nabírá na intenzitě. Hrdina, právník a katolík, záporák se skutečnými city, kterého chceme chápat a městská čtvrť, u které nevíme, jestli jsou v ní všichni opravdu opravdu tak zkorumpovaní a koupení. A do toho všeho ninjové. Drží to pohromadě a na závěrečný díl, ve kterém se nám hlavní postava ukáže tak, jak ji známe, bere dech. 90%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série dokonalá není, má slabší díly, místy slabší dej, ale jako celek funguje dokonale. Daredevil nadchne hlavně skvělou atmosférou, příběhem i skvělou hudbou, která je zvolená skvěle. V posledním díle s otevřenou pusou sledujete jízdu, která má rozměry letního bluckbusteru a máte chuť si díl pustit v kině. Zvolený záporák Fisk má charizma, které z něj dělají zrůdu, ale když se podíváte do jeho nitra, můžete ho začít i milovat. Připomínal mi záporáka jako v posledních dvou dílech Avengers nebo skvělého Toma Hardyho v Dark Knight. Jen málo špatného se dá na první sérii najít, převažují kladné pocity. 9/10 = 95% ()

Galerie (204)

Zajímavosti (26)

  • V závěrečné scéně stojí Daredevil (Charlie Cox) na římse a jsou mu vidět oči, ale v dalším záběru už má přes oči typické červené klapky. (Timak)

Reklama

Reklama