Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// KarelR je rychlík, ale dojel jsem těsně za ním a tak ho můžu víceméně s klidem podepsat. Drew Goddard opravdu udělal pro Daredevila to samé, co Chris Nolan pro Batmana a druhá série je prvotřídní komiksovou prací po všech stránkách. Postavy jsou plnokrevné, staráte se o ně, mají komplexní vývoj po celou sérii, zápletka se košatí, špičkové akční scény nikdy nekončí a rámování spolu s obrazovou kompozicí snad nikdy nebylo lepší. Po formální stránce naprostá nádhera. Příběh sice někdy během třetí čtvrtiny ztratí na chvíli tempo, ale ve finále ho opět nabere a nakonec tak nevadí ani slabší návrat jedné z ústředních postav, dokonce nevadí ani opakující se kulisy toho malého světa, kterým Hell's Kitchen bezpochyby je, ve finále to všechno stojí za to. Výsledek se musí zažít, osobně bych ho srovnal dejme tomu třeba s takovým koncem vašeho oblíbeného porna, ale to ať si každý rozhodne sám. Důležité je, že to klaplo. Druhá série potvrdila, o čem jsem byl víceméně přesvědčený už po té první - a totiž, že Marvel Cinematic Universe pod Netflixem žije svým vlastním životem a hořká pravda je, že ten je díky Daredevilovi SAKRA moc zajímavější, než ten který nám servíruje jeho aktuální filmová odnož. 10/10 ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první série byla skvělá, ale druhá ji ještě o kus překonala. Mám opravdu problém najít na ní nějakou chybu (jen ten Foggy mě občas iritoval). Staré postavy opět skvělé (Fisk už je opravdu záporák a Stick má konečně o něco více prostoru). Skvěle ale fungují i obě nové postavy. Punisher Jona Bernthala je výborný. A pak je tu Elektra, která je naprosto božská. 100 % ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé štyri dieli okej. Pretože vzdávajú hold Ennisovi a jeho záreze v Punisherovi. Inak je to uťahané až strach. Súboje začínajú byť preplácané, nezaujímavé, neinvenčné a vždy v úplnej tme. Charaktery, ktoré som čakal, že sa budú niekde vyvíjať len balansujú medzi skutočnosťou a hysterickosťou. Je naozaj možné aby som po 26 dieloch mal úplne u riti čo sa s postavami stane? Je jedno že tu nastolia morálne otázky, ktoré nemajú silu a dôraz aby naozaj zarezonovali. Alebo že je tu ľúbostná línia, ktorá by mala byť silná, pulzujúca a motivujúca. Elektra je dôležitá postava ako pes. A toto zvláštne hrajkanie je na škodu. Jediný kto to drží nad vodou je Punisher ale ani on nedostáva priestor, ktorý by mi ulahodil. Pričom sa jedná pre mňa o najzaujímavejšiu postavu od Marvelu ever! Je to fakt nudné. Mal som problém to dopozerať. Jediný dôvod bol Punisher. Tomu dám ešte ako seriálu šancu. S Daredevilom končím a to že existuje niečo iné na túto tému od Netflixu - i don´t care. Čakal som že tu konečne budú presahy ako v Raimiho Spidermanovi. Dostal som rovnakú zbierku kecov a debilností ako vo Wolverinovi z 2013 - ktorý mal byť by the way pre postavu rovnako kľučový. Zhadzujem hodnotenie a už nikdy viac. 2 séria - 40% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Takže priznám sa, že prvú sériu som nevidel (tieto lacné seriály so superhrdinami ma nelákajú), ale túto druhú sériu som začal sledovať, pretože sa v nej mal objaviť Punisher hraný mojím najobľúbenejším hercom Jonom Bernthalom. V skutku musím uznať, že tá postava bola neuveriteľne skvelá a priznajme si, že hlavne kvôli práve Jonovi. Niet divu, že potom vznikol seriál The Punisher s Jonom v hlavnej úlohe. Každá jedna epizóda je vyšperkovaná a človek si priam pýta Punishera, aby sa už konečne objavil na plátne. Akcie je požehnane, o tom žiadna. A navyše je to celé veľmi emotívne, pretože vieme všetci, čo sa Punisherovi stalo. Respektíve jeho rodine. Skvelou ženskou postavou je sexi blondínka, ktorú hrá krásna Deborah Ann Woll. Rozhodne neľutujem, že som sa na Punishera pozrel aj v seriáli Daredevil, pretože seriál The Punisher na to v podstate nadväzuje. (Videné: december 2016 / január 2017 ..Hodnotenie: Epizódy 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13 ***** / Epizódy 5,11 **** ) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (24)

  • Na konci epizody v baru je v pozadí v televizi vidět hokejový zápas New Jersey Devils. (Epistemolog)
  • Podstatná část epizody s Daredevilem (Charlie Cox) a Punisherem (Jon Bernthal) na střeše je silně inspirována komiksem „Punisher: Welcome Back Frank #3“. V komiksu je Daredevil také připoután Punisherem na střeše a je donucen si vybrat: zastřelit Punishera, nebo nechat Punishera zabít. Na rozdíl od seriálu, kde si Daredevil nevybere a místo toho řetězy přestřelí, v komiksu po Punisherovi opravdu vystřelí. To mu však bylo k ničemu, protože zbraň byla prázdná a Punisher mu na to odvětil: „Zabíjení nech na mně.“ (Knowho)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama