Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda paráda a paráda! Druhá série je poutavější, temnější a brutálnější! Série má nadupaný začátek a až po pátou epizodu se nese v tom samém rytmu.  Postava Punishera je fantastická - úžasný charakter, příběh, herec a spoustu dalšího. Co se týče ostatních postav, prošly si výborným vývojem a já si je osobně oblíbil mnohem více. Dokonce i takový Stick mi tolik neleze na nervy :D Akce znovu geniální, jakýkoliv pohyb Charlieho Coxe jakožto slepého Matta je parádní. Nevím co více dodat, při dokoukání 7 ze 13 dílů jsou koukal s otevřenou hubou. Electra mi ze začátku nebyla tolik sympatická, ale postupem času se to zlepšovalo. Nemůžu se dočkat na seriál The Punisher a třetí sérku DDho. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad ještě lepší než první řada, zrod Punishera je absolutní bomba, rozdílná filosofie mezi Punisherem a DD je úžasná a na chemii mezi nimi je radost pohledět. Elektra je výborná, ale ta Karen, Deborah opět přehrává a otravuje každou svou scénou. Řada jde ještě dál než ta první, opravdu výborně zvládnuté řemeslo, návrat starých postav potěšil, Punisher si strhává pozornost v každé scéně, Jon je jistě ten nejlepší Frank Castle a nemůžu se ho dočkat v budoucnu. Za mě prostě bez debat plný počet bodů, každý jednotlivý díl je lepší než celý seriál teen Arrow a Flash. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3. ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série opět nabušená krvavou akcí a místy i překonává výbornou první sérii. Electra je mi hodně líbila a zvolení představitelky je perfektní. To se dá říct i o druhému nováčkovi, Punisherovi, který je skvěle zahraný a věrohodný. Já nemám druhé sérii vůbec nic, co bych vytknul a dávám jasných 100% :) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • „Semper Fidelis“ je latinská věta, která znamená „vždy věrný“ nebo „vždy loajální“. Ve Spojených státech je nejznámější jako motto námořních sborů Spojených států. Jinde je to společné heslo pro města, rodiny, školy a vojenské jednotky. (Epistemolog)
  • Když jsou Matt (Charlie Cox) a Elektra (Elodie Yung ) na nádraží, Empire State Building svítí modře a oranžově. To je znamení, že NY Mets nedávno vyhrál sérii proti Yankees. (Epistemolog)
  • Punisher se v originálním komiksu poprvé střetl s Daredevilem v čísle 183. Druhá serie Daredevila se touto sérií inspiruje. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama