Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se dá dělat, i já to musím napsat. Už i Marvel má holt svého Temného rytíře. Comicsová krasojízda plná neskutečně vymazlené a intenzivní akce a hlavně výtečně sepsaného scénáře, jenž skvěle těží svou třináctidílnou stopáž a netflixovskou binge-watch metodu. Tady totiž nejde jen o titulního ďáblíka, konečně (!!!) geniálního Punishera a nepředvídatelnou Elektru, ale ten správný prostor a vývoj zde dostává také sympaťák Foggy a hlavně výborná Karen. To všechno v tempu, které ani na chvíli nepolevuje, vizuálem říkající si o velké plátno a v příběhu, jenž má tendenci vás neustále překvapovat. K úplné spokojenosti tomu chybí jen malinko výraznější a hrozivější záporák. Tady to schovávání padouchů do pozadí po výživném Kingpinovi přece jen tolik nefunguje. Už dlouho se mi nestalo, že bych chtěl nějaký seriál vidět ihned po skončení znovu, na tuhle výjimku si ovšem zřejmě čas udělám. Zatím nejlepší marvelovka. 90% ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Co se týče linky s Punsiherem, jsem nadmíru spokojená. Spojení drsňáka s někdy až příliš kladným Daredevilem byla zábava sledovat. Čím už u mě tahle série už tolik nebodovala, byla Electra a Stick. Jednoduše mi celá tahle kauza nesedla. Takže kvalitou je tahle sezóna zhruba na stejné úrovni jako první, ale dle mých pocitů a počtu dílů, které mi bavily, je o tu hvězdu slabší. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad ještě lepší než první řada, zrod Punishera je absolutní bomba, rozdílná filosofie mezi Punisherem a DD je úžasná a na chemii mezi nimi je radost pohledět. Elektra je výborná, ale ta Karen, Deborah opět přehrává a otravuje každou svou scénou. Řada jde ještě dál než ta první, opravdu výborně zvládnuté řemeslo, návrat starých postav potěšil, Punisher si strhává pozornost v každé scéně, Jon je jistě ten nejlepší Frank Castle a nemůžu se ho dočkat v budoucnu. Za mě prostě bez debat plný počet bodů, každý jednotlivý díl je lepší než celý seriál teen Arrow a Flash. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komixová adaptácia, roztiahnutá na seriál? Precedes v podobe vlažných Agentov S.H.I.E.L.D. zobral Netflix veľmi vážne a po neistej prvej sérii do nás servíruje odvážne kastingové lahôdky. D'Onorfiova kreácia KingPina je možno najlepší komixový zloduch od čias Jokera a Bernthal dodal Punisherovi gule, o ktorých môže snívať väčšia seriálov z "normálneho" prostredia. Veľká paráda, pri ktorej vyzerá ako dôstojný súper hádam už iba Nolanov počin. Navyše, celé je to delikátne brutálne a motivácie postáv dávajú zmysel. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (24)

  • Vůbec první epizoda ze všech sérií, ve které zazní přezdívka pod kterou je Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) v komiksech znám jako boss kriminálního podsvětí – Kingpin. (NiWi)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama