Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní bomba, na Matta se valí jedna sračka za druhou a vše se sere a sere...závěrečná bitka s Fiskem a Bullseyem byla absolutní špička a rozhodně nejlepší bitka marveláckého Netflixu. Je opravdu až zoufale smutné, že tohle je absolutně o několik levelů jinde než ostatní marvelácké netflixovky.... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Daredevil se ve třetí sezóně vrací s charismatickým D Onofriem, tentokrát v ultimátní podobě Wilsona Fiska, tedy Kingpina samotného a dělá rozhodně dobře. Daredevil jako takový je zde trochu potlačen a hlavní prostor je dáván zloduchům a dotváření totálně zkorumpované atmosféry. Spíše si pak připadáte, že koukáte na kriminálku typu Training Day než na superhrdinský seriál, což je určitě také výrazný plus, jelikož vám to typické "marvelovství" stále někdo nevnucuje. Abych ale jen nechválil, i přes velmi povedenou sérii to opět nebude na plný počet, jelikož se seriál stále drží svých bezpečných hranic, které prostě nehodlá překročit. Jako divák tak předem tušíte, jak hlavní či vedlejší linka dopadne, protože víte, co si seriál může a nemůže dovolit. Daredevilovo kodex je ještě navíc velmi pochybný. Místy je až skutečně trapné jak vlastní rukou nezabije, ale nemá problém zmanipulovat několik lidí tak, aby se zabíjeli navzájem. ()

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uz asi 6dilu se tam neco deje a kazdej se na neco pta a ten mu odpovida odpovedi typu: "kdyz sem byl malej tak jsem meli..." kecani o picovinach ktery by se veslo do 1-2dilu, nic zasadniho se nestane..jediny co si ztoho clovek zapamatuje je skvela one shot prison bitka + ta bitka v kanclu..jinak je to bida a des...a uz sem pekne nasranej ale uvidime dal..vse v puvodnim komentari. asi nejslabsi serka/ stejne dobra jako prvni - takze nic moc 3/5 - neni tu nic extra ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kingpina pokladám za jedného z najlepších marveláckych zločincov. O čo menej oplýva špeciálnymi schopnosťami (vlastne žiadnymi neoplýva), o to je zákernejší a nebezpečnejší. V tretej sérii Daredevila je už ale jednak priveľa, jednak mám pocit, že tvorcovia túto legendárnu postavu uchopili trochu inak, než aké by jej bolo charakterovo prirodzené a jednak sa mi z tých jeho moralizujúcich kecov (to neznášam najviac, keď mafiáni hovoria o etike a cti) už okolo tretej časti otváral nožík vo vačku. Bullsay je predvídateľný, nudný a nezaujímavý a čo je najdôležitejšie, jeho vrhacie schopnosti sú až na jednu bitku v redakcii novín obmedzené na minimum, čomu dosť dobre nerozumiem. Karen a Foggy sú občas dosť otravní, ale vzhľadom na to, že z Matta sa stal (aspoň dočasne) v tretej sezóne iný/nový človek, sú to len oni dvaja, ku komu tu môžeme vzhliadať. Paradoxne, najlepšou epizódou je tá prequelová o Karen, ktorá s dejom takmer nijako nesúvisí a v ktorej sa Diabol z Hell´s Kitchen mihne až na samom konci (čo je dosť wtf, keď si to tak vezmete). Strašne ma iritovali aj mimoriadne naivné predstavy tvorcov o fungovaní súdneho systému, domáceho väzenia a FBI. Tretia séria je najslabšia, miestami je to až na 40%. Akcie je pomerne málo a je tu síce ďalšia chodbová scéna, ale tým z prvej a hlavne druhej série sa nevyrovná. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Písnička, která hraje v autě v jedné ze scén z minulosti Karen (Deborah Ann Woll), je „Trapt“ od skupiny Headstrong. (NiWi)
  • První a jediná zmínka o postavě Jessicy Jones ze stejnojmenného seriálu ve všech třech sériích. (NiWi)

Reklama

Reklama