Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 4
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Diskuze

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Samozřejmě, že bude v MCU:

He revealed that whilst the show exists within the MCU, crossovers are not a priority right now.

Odhalil (Feige), že přestože se seriál odehrává v MCU, crossovery pro teď nejsou prioritou.

 

Jak řekl LokiZombie

na příspěvěk reagoval LokiZombie, ManOfPhoenix

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Já si ho vždycky rád přečtu. Jinak po tom, co řekli o její postavě a s její vizáží mě napadá jedině Elektra, i když Daredevila nemám tak načtenýho, takže neznám všechny postavy z jeho okolí

na příspěvěk reagoval hynn3k

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

jh666

Jo, snad jeste umi bojovat, martial arts atd. Ale Kingpin je zaporak mnoha hrdinu... Souboj Garfield vs Donofrio by taky nebyl spatny. :)

na příspěvěk reagoval jh666

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Nepoznam sice pribehy DareDevila okrem par ropzravkovych vystupi v serialy Spider-Mana alebo samotneho filmu, aj ked ten neviem ci sa oplati vobec spominat. :D No ja osobne dufam, ze bude ta seria zacinat jeho samotnym zrodom. Ci uz to bude vo forme flashbackov, alebo sa ten zrod stane hend v prvom diele, pripadne to zaberie 2-3 casti mi je tak nejako uplne jedno. Ale rad by som to videl spracovane. Na druhej strane. Mohli by sa inspirovat Arrow-om, kde by hned od pilotu bol ako Daredevil a cez flashbacky by sme zistovali ako sa nim vlastne stal a podobne. Na tento serial sa dost tesim, pretoze som zvedavy z akeho uhla pohladu sa bude brat svet z MCU v tomto serialy. Inak, cital som cosi aj o Defenders serialy aelbo co. To ma kazdy clen Defenders dostat vlastny serial a potom sa vytvori dlasi spin-off Defenders? Alebo ako to je? :D

na příspěvěk reagoval Blackhand47

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

Bratři komiksáci, jakym příběhem se podle vás daredevil bude inspirovat? Tohle bude možná trochu kontroverzní, ale radši bych kdyby to nebylo podle Man without fear. byla by škoda zaplácnout jednu sérii originem.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Blackhand47

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama