Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Tosim 

všechny recenze uživatele

1,35 MILIARDY ZA TO, ŽE SE S TÍM DÁ JEZDIT METREM A CHODIT DO KNIHOVNY, TO JE GENIÁLNÍ, NE? Kdo jiný by mohl dělat politickou (satiru) legraci, než mistři Geisler - Najbrt - Tuček, trio s podvratně jiným pohledem na věc. Danielovi blazeovaně-humpolácký bobista jde jak po másle a vnucuje myšlenku, že by to tak nějak mohlo i být. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Už jsem tomu přestával věřit, ale tvůrcům Blaníku se podařilo téměř nemožné, dokázali zaplnit díru, co díru, přímo kráter, který v televizi zůstal po konci České sody a přišli s nejlepší možnou politickou satirou. Naštěstí si uvědomili, v čem tkví hlavní problém - současná televize, které vládne cenzura v plné palbě a tudíž si zvolili volnější prostředí internetu i za cenu marketingové masáže Seznamu. Pakliže to budete ignorovat, čeká vás ta největší česká pecka nejenom tohoto roku plná luxusních hlášek. Navíc tvůrci se nebojí ničeho, šijí do všech stran a s velkou dávkou humoru a sarkasmu ukazují, "jak to asi doopravdy bylo". Opravdu dlouho jsem se u žádného jiného seriálu tak moc netěšil na nové díly, palec nahoru! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Objednej novej průzkum u nový agentury a ono se to šoupne." Z vysoké školy lobbingu mne vyhodili po neúspěšných zkouškách z alkoholismu, pokrytectví a vyhazování peněz z okna. Můj spolužák Tonda Blaník však absolvoval školu s červeným diplomem a nutno uznat, že poslance, kardinály i prezidenty pase naprosto světově. Já se hrozně bavil při stavbě hokejové knihovny, abstinenci v poslanecké sněmovně, Grossově zištné víře, rušení času v létě i posílání poslankyně Semelové z Ruzyně na Krym či do Krymu v Ruzyni? To je asi jedno. Škoda, že to takhle v politice chodí, ale je dobře, že se tomu můžeme zasmát a já doufám ve vznik dalších dílů dříve, než si všichni ti potrefení Kolibříci, Liborové, Miroslavové či Andrejové objednají soudní zákaz vysílání tohoto seriálu. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

"Mám." - "No vidíš, že to de. Tak to zapoj a frkni tam čokošku." - "Jakou čokošku?" - "Tak je to fontánka na čokoládu, ne?" - "No ale já nemám žádnou čokoládu, to mi nikdo neřek." - "To ti nikdo neřek, protože je to snad jasný. Co chceš, aby stříkalo z nečeho, co se menuje čokoládová fontánka?!" - "Aha." - "Tak pěsti na bradavky a zpátky do socky, Žížalo." [==] Umění zkratky a situačního humoru. V českých končinách něco bezkonkurenčního, kde občas trochu slabší díly střídají naprosto geniální. Celkově zvyšuji na 5*. ()

vaava 

všechny recenze uživatele

V dnešní opatrné době je tady po dlouhé pauze od konce České sody snad jediná nevybíravá společenská i politická satira jaksepatří. Pořad má to "štěstí" že se nevysílá v televizi, jinak by pravděpodobně nesměl být takový, jaký je. Je to klasická tradiční drsná prdel dotýkající se těch nejintimnějších vředů naší našminkované společnosti. Love it! (P.S.: kdybys někdy zapomněl, sleduj na www.stream.cz) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (24)

  • V epizodě je vidět nesrovnalost s kalendářem. Děj se má odehrávat v lednu. Když Tonda (Marek Daniel) příjde do kanceláře, je vidět kalendář správně nastavený na leden. Poté co Tonda vykoná potřebu je však ze záhadného důvodu přetočen na únor. (Ulmos)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Y.M.C.A“ od Village People. (Duoscop)

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama