Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

S odchodem Soderberga a McConaugheyho, film postrádá výraznější hereckou osobnost a především vyváženost tempa. Film se nese v duchu: taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči-taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči atd... Část v černošským baráku naprosto příšerná, stejně jako veškeré černošské postavy v čele s trapným Donaldem Gloverem. Stará partička naštěstí nezklamala a zachovává si vtip a klid i v situacích, kdy je scénář nechává očividně improvizovat. Přežít se to dá, ale samozřejmě mělo zůstat pouze u původního Magic Mikea. Nakonec musím uznat, že Joe Manganiello je prototyp mužskýho jak má vypadat, žadný ty 70-ti kilový vychrtla typu Fassbendera. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z jednotky si pamätám len McConaugheyho a Tatuma, ale prežil som ju. Čo sa nedá povedať o dvojke, počas ktorej som zomrel (ale prežil som to). Nevraviac o tom, že som sa ako heterosexuál pri pozeraní filmu o striptéroch cítil... zvláštne. I potenciálne nudné (a dlhé) scény, ktoré by u Soderbergha boli hypnotické (zazobané paničky v čele so zabudnutou Andie McDowell, „dom hriechu“ so zabudnutou manželkou Willa Smitha), sú v podaní nového režiséra nudné, preukrutne dlhé, takmer k neprežitiu. Ako keby vám v poľných podmienkach amputovali pravú nohu kvôli gangréne a na konci by zistili, že gangrénou bola v skutočnosti postihnutá ľavá. Vrcholom je nudné finále a prirýchly koniec, kedy sa nestihneme dôstojne rozlúčiť s postavami. Striptérske vystúpenia tu takmer nie sú (!), čo je trocha ako keby v Rambovi nebol Rambo. Namiesto nich prichádzajú dlhé dialógy o ničom a s postavami, ktoré nemajú čo povedať (lebo sú to hlúpi striptéri, sorry). Plusy: minimalistický Tarzan, akceptovateľný Tatum, dve tri ako-tak atmosférické pasáže a „naked nude sex“ Amber Heard, ktorá po stretnutí s Tatumom mení sexuálnu orientáciu z bi na prísne hetero. Ledva-ledva dávam "až" 2*. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Kouknul jsem z čiré zvědavosti a chápu, proč se to něžnější půlce lidstva líbí. Pánské spektrum ovšem hledá důvod ke spokojenosti o dost hůř a troufnu si tvrdit, že ho najde stěží. Příběh totiž nic moc, a tak buďme rádi, že se to nebere tak úplně vážně. Nebo se to tak aspoň tváří. Ale chlapi, ruku na srdce- my máme HROMADU jiných filmů, kde je na co se dívat, tak holt nechme dámám Magic Mikea. Smířlivých 60 % Oblíbená část- "Kolik za ty chipsy a vodu?" ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě jako pro mnoho jiných žen "romantická komedie" - přesto, že víte, že je to totální s*ačka - kouknete se na to :) Já na romantické filmy nejsem. Tenhle film jsem si pustila, jelikož jsem viděla první díl - příjemně jsem se bavila a od dvojky jsem nečekal opět nic náročného a extra úžasného a chtěla jsem se jen příjemně "pokochat" :) A to jsem se kochala velice úspěšně :) Je tam skvělé obsazení - ať už z původní sestavy, ale příjemně mě překvapila Jada Pinkett Smith a Andie MacDowell, která se své postavy rozhodně nebála :) Závěr filmu se mi líbil nejvíc, jelikož se to tak skvěle uzavřelo a poslední píseň je jedna z mých oblíbených a je to skvěle zakomponované do "vítězství". Snímek má plno dobrých hlášek, hlavně úžasnou hudbu (na soundtracku je ale úplně něco jiného) a hlavně vynikající choreografii :) Jo a vím, jaký s tím byl u nás (nejen u nás v ČR) udělaný poprask ohledně premiéry a speciálně vytvořených večerů pro dámy - a vůbec se tomu nedivím - to musela být bomba tohle vidět v kině :) :) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

O nic horší než jednička, přesto dost jiná. Tam, kde se předchůdce snažil o nějaký ucelený, relativně vážný příběh, tam se dvojka rozhodla jít cestou odlehčené letní road-movie. Více humoru, hlášek - podstatně méně drama. A to se povedlo. Dámy jistě ocení vypracovaná těla hlavních postav, slušné choreografie (ač ne tak propracované jako v jedničce) a pestrý výběr doprovodné muziky. Čekal snad někdo něco víc? I jako "necílovka" jsem se u překladu dobře bavil po celou stopáž filmu a mohu ho s čistým svědomím doporučit. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama