Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Ať už si dají filmaři s filmem Sám doma pokoj. Copak by nestačily filmy dva? To musí točit další a další? Tenhle film mě možná jednou pobavil, když jsem byla malá, ale dneska se na to dívám jinak. Nereálné, nápady ohrané a triky Hollywoodu s nasazením malých dětí do filmu, k tomu přimíchání zábavy a blížící se katastrofy s tak nereálným dějem a hraní na city, to na mě fakt neplatí. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnus. Jelikož mě už distributor jednou tahal za nos v případě Sám doma a bohatý, jsem čekal, že i tentokrát ucítil vůni peněz. Omyl je pravdou - Američani natočili z konečného tématu, který se už neobmění, naprostý brak, bohužel navíc s neschopnými herci. Nenajdete jediné pozitivum, místo dvou záporáků rovnou čtyři, ale ani všichni dohromady nemají charisma jednoho z předchozích dílů. Jestli máte výhrady vůči nelogickému ději v úvodních dílech, tak nechtějte vidět tohle. Už text distributora je na pozvracení, ale film je ještě mnohem dál. Upřímně to bych radši viděl Sám doma 3 pod patronací Chrise Columbuse v hlavní roli s Robem Schneiderem, než tuhle stupiditu režírovanou neschopným Rajou Gosnellem. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pouhopouhá vykrádačka prvních dvou dílů. Ještě bych překousl, že zde nahradili M.Culkina, tak nesympatickým hlavním hrdinou, ale to, že je to celé bez nápadů a nudně natočené, vě mně po celou dobu vzbuzovalo pocit nepříjemného přiživování na popularitě stejnojmených snímků. Nic zde není originální či ozvláštňující. Žádný mimořádný herecký výkon či nápaditá kamera. Zkrátka nudná zbytečnost. 2/10 ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hlavným dôvodom extrémne nízkeho hodnotenia je názov, ktorý tento film akokeby zaraďoval do pôvodnej série Sám Doma s Kevinom. Napríklad na ImdbSám Doma 3 "až" 44%, čo je 2x viac ako na ČSFD. Úžasného Culkina nebolo ľahké nahradiť, ale myslím, že Alex sa dá považovať za úctyhodnú alternatívu. Je podobne sympatický, šikovný a zákerný ako Kevin. Vo filme je vidno aj nejakú originalitu, nebol to iba kopirák prvých 2 dielov. Boli tu rozdielne nápady a celkovo aj dej bol robený na iný štýl. Taktiež sa mi pozdáva atmosféra ulice s jednou príjazdovou cestou na zasneženom Chicagskom predmestí. Aj Sám Doma 3 je stále film, ktorý si na vianoce vždy rád pozriem a mrzí ma toto malé hodnotenie. Nemohol by byť profil filmu aspoň modrej farby? :( 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že dvakrát tolik útočníků bude se rovnat dvakrát tolik zábavy, ale chyba lávky. Po atmosféře a výborné hudbě prvních dvou dílů není ani památky, nový klučina i padouši nestojí za nic a partyzánské finále je zoufale nenápadité a ani trochu vtipné. Přitom pod scénářem je i potřetí podepsán komediální klasik John Hughes... Hvězdičku za honičku s dálkově ovládaným autíčkem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno