Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

misterz 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, či to bolo Béčko alebo Céčko, nebavilo ma to. A to aj napriek tomu, že podobné mysteriózno-hororové námety s motívom démonov a bubákov mám veľmi rád. Jediné čo trocha vyčnievalo bol samotný D. Lundgren, ktorý tu hral celkom zaujímavého týpka, občasný humor a masakrálne, epické mordy. Ale aj tie boli často tak zdigitalizované, že to bolo skôr len na smiech. Herecky to tiež nebola žiadna sláva, moc toporné a naivne zahrané (až na Lundgrena). Podpriemer. 40/100 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu neskutečně masakroidní, na druhou stranu i černě humorné. Lundgren si vybral podivný scénář, ve kterém se to řeže motorovkou, střílí se mladí, staří, děti i babky, je to fakt humus. Lundgren pátrá po démonu a také jej nalezne, bohužel si to ale díky scénáři s ním ani pořádně nerozdá. Film skončil na půli cesty, trochu pobavil, malinko vyděsil a ukázal hodně nechutností. Hm. PS: Lundgrena dabuje Pavel Soukup, to bylo fajn. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Koho zavoláme??!!!??.. Krotitelé duchů? Leda píču, zavoláme dvoumetrového bradatého švéda, co s mušketou pálí sítě, jako Spider-Gey!!! Větší gangrénu, opravdový TEROR, si sklizeň vybrat nemohla. Tohle je až federální zločin pustit do světa!! Zábava pro každou věkovou kategorii od Soumraku po úsvitu, i pro kostelní onanisty Tarantuly, až krvavé Twilight tupíry. Přes všechno to klišé, přijde aspoň jednou nějaký ten nefalšovaný, na nic hrající, zázrak v hábu céčkovitého maséra pro pohlavní nemoce - Vymítač Diabla a.k.a. Dolph Jebe(Tebe)diáš. Hned jak stoupil se svým nihilistickým ksichtem do záběru, věděl jsem, že o zábavu budu mít minimálně 79 min postaráno. Brutální masakr Edwardem, a Hi-Tech kuší pro opravdové kluky. Absurditosti jako třeba vybuchují hlavy, katoličtí kněží píchající protestanty, pokřtění do rvoucí vody, jsou jen z desítky další přehlídky obludností, na které se můžete těšit! Plná palba prozatím ještě ne, ale abych (ne)měl co dělat v temnotě, tak si budu muset odříkat dvacet Otčenášů, a jednoho Ezechiela 25:17 // gilty pležr 🖤 #podzimnisklizen [2021] ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Takhle nějak si představuju bezchybné béčko. Pokleslý žánr, nemilosrdný požírač mozkových buněk, uhozená zápletka na pomezí parodie či debility, zhulený humor, zastaralé ale zábavné triky a hlavně spousta rubaček. Rube se všechno hlava nehlava na jednu hromadu, no mercy, tátové rubou svoje rodiny, rubány jsou i ženské a děti, i samy děti občas rubou, rube se sekyrou, mačetou i motorovkou, rubou poliši, rube pastor, a nad tím vším kraluje, hláškuje, potutelně se usmívá a dolů na rubající se lidičky z výšky bohorovně shlíží sám velký Dolph, lovec démonů, znalec tajemna a třeba i ochránce prostitutek... (A víte co? Dolph by býval nebyl horší Marv ze Sin City než Rourke!). S šibalským úsměvem třeba podává chlápkovi hrnek s jedem a radí mu, aby ho vyzunkl a pak šel odprásnout svou dceru, a nejlepší na tom je, že on to myslí úplně vážně, i když vy si myslíte, že ne. A když on sám se v jednu chvíli chystá vyzunknout hrnek s jedem, šklebí se u toho tak pohodově, jako kdyby měl spolknout jen nějaké vitamíny, prostě kulervoucí béčková postava. A na rozdíl třeba od seagalovek si ze sebe tahle lundgrenovka dělá nepokrytě švandu, a to mě baví a to se mi líbí... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ako „demon hunter“. Tak toto sme tu ešte fakt nemali. Solídne B-čko bez žiadnych ambícii. Typická jednorázovka na jeden opršaný piatkový večer. Každopádne D. Lundgrena by som na jednu epizódu privítal v seriáli Supernatural. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Tony Messenger na filmu pracoval jako Lundgrenův kaskadérský double a ve flasbacku z minulosti si v malé nemluvené roli zahrál Jebediaha seniora. Tony zastupuje Dolpha Lundgrena v nebezpečných scénách již od filmu Expendables: Postradatelní (2010). (Rominator)
  • Príbeh sa v pôvodnom scenári odohrával na Aljaške. (Marceloo)
  • Režisér Mike Mendez sa nechal počuť, že obyvatelia mestečka, v ktorom sa natáčalo, boli ochotní so všetkým pomôcť. Bez problémov im prenajali kostol, policajné autá a uzatvárali kvôli natáčaniu ulice, pretože boli radi, že sa v meste objavila hviezda Dolph Lundgren. Nikdy predtým sa zároveň iné natáčanie v tomto meste neuskutočnilo. (Marceloo)

Reklama

Reklama