Reklama

Reklama

Rozpal to, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Rozpáľ to, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

VOD (1)

Obsahy(1)

Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)

Recenze (36)

alambert 

všechny recenze uživatele

Co ty, Novak1? Jsi nějaká za**aná vědma? Nebo co že hodnotíš před začátkem pořadu??? Já mám Pohlreicha rád; tomu, že jeho jídlo je k jídlu, věřím a blábolům jako, že ho vaření vlastně nebaví jako správného kuchaře a dělá to pro popularitu, se jenom směju. Celej život vaří a vede restaurace ne proto, že ho to baví a je v tom dobrej, ale aby se na starý kolena dostal do TV Prima. Jasně no :-D Akorát se mi moc nelíbí ten formát pořadu. Na mě tam je moc blábolů okolo a záběrů na jeho ženu... :-D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Niekomu Zdeněk Pohlreich nesedí, niekomu áno. Mne celkom áno. Keď sa však povie jeho meno, automaticky si spomeniem na kultové Áno, šéfe!. Určite nie na jeho nasledujúce/neskoršie kuchárske projekty, či už Na nože! alebo Těď vaří šéf!. A bohužiaľ si pod pojmom „Zdeněk Pohlreich“ automaticky nespomeniem ani na Rozpal to, šéfe!. Nič proti ničomu, je tam NÁZNAK feel good atmosféry (náznak preto, že naplno to s ostrým týpkom ako Pohlreich proste nemáte šancu urobiť, to je ako keby rozprávku na dobrú noc deckám čítal Freddy Krueger), varenie má Pohlreich bez debaty a zjavne v malíčku a v krvi a pri väčšine receptov sa vám budú zbiehať slinky. Ale nuž, ehm, je to nuda. Po skúsenostiach s jeho brutálnym televíznym debutom budete neustále čakať adrenalínové výbuchy zlosti, návaly hnevu, plnokrvné hlášky od podlahy, šťavnaté nadávky. A nedočkáte sa. Tak sa v duchu budete modliť, aby brutálne vynadal aspoň psovi alebo aby podráždene kopol do grilu a poslal ho dopi... A ono nič. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdenda je machr, co se vaření týče (dle odborné veřejnosti patří do první desítky (šéf)kuchařů u nás) - o tom vůbec nepochybuju. Je to vidět... baví ho to, umí to, mluví o tom jídle s vášní. Prostě vaření je v jeho podání paráda, občas hodí nějakou tu svou superhlášku a je to. Akorát ty zbytečný prostřihy, který mají být asi vtipný nebo jaký, ty by tam být nemusely. Stačilo by toto prostříhat a bylo by to OK. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosféra a prostředí. Možná trochu utahané a v pomalejším tempu. Je to ale především o receptech a ty prozatím vypadají skvěle. Člověku se zbíhají sliny až má chuť jít na zahradu a okamžitě rozpálit gril. Později např. u ryb jsou jídla, které si těžko uděláš doma pokud není poblíž velký a kvalitní supermarket. Celkem má pořad 6 dílů rozdělených do okruhů. Mé zhodnocení receptů s jedním vypíchnutím: 1. díl: (60%, krkovice s česnekem), 2. díl: (60%, jahody s kozím sýrem), 3. díl: (40%, pečené fíky), 4. díl: (45%, křenové brambory), 5. díl: (75%, grilovaný ananas), 6. díl: (55%, kuřecí křidýlka) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/opékat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a tuzemskou fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že klobása nebo ugrilované vysušené kuřecí prso nejsou zrovna tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. Jen mi ho bylo líto, když nakonec povinně dostal chuť na zmrzlinu a rozbalil klasiku Mrože. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama