Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Slušná ukázněná scifi. 1) Základní axiomat je absurdní, nelze přece přesně napodobit, co se stane. Nicméně scénáristé respektují nastolená pravidla, ať už jsou jakkoli nesmyslná, a tím vzniká ukázněný film, který se příjemně sleduje navzdory kostrbatému finále. Tomu, kdo bere scénář s řadou nesrovnalostí vážně, lze doporučit tuto analýzu. _____ 2) Režisér a spoluscénárista Bradley King svou celovečerní prvotinu vážně vzal: The most important lesson I learned was that I was capable of directing a feature film._____ 3) Zamlouval se mi 24letý George Finn (Jasper) i jeho protihráč 27letý Matt O´Leary (malíř Finn)._____ 4) Vysloužilý vědec si postavil instatní fotoaparát očividně filmařům natruc. Fakt, že Polaroid ukončil výrobu svých filmů šest let před vznikem našeho snímku, chytrému napoví a hloupého trkne. A tak potrkaní technici vyrobili snímky digitálně, ve Photoshopu je pak barevně upravili, na eBay nakoupili staré fotky, vystřihli jejich vnitřky a vsunuli vytištěné digitální fotky do polaroidovských rámečků._____ 5) Nejlepší otázku k filmu jsem našel na IMDb: Is this based on a true story or somethin?_____ 6) Rozumný koment: maddy****. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zítřejší fotografie vašeho pokoje již dnes! Pro (skoro švédskou) trojku spolubydlících to znamená, že ztrácí vlastní vůli a musí se každý den zařídit tak, aby fotoaparátem budoucnosti zachycená situace nastala. Což moje časovými paradoxy zahlcená hlava úplně nepobírala, extra při zvratu ve finále. Jakým způsobem to celé zneužili a vyhrotili, mi také nepřišlo úplně rozumné. Natočený byl tento malý filmeček profesionálně, ale vlastně nevím, jestli se mi líbil, nebo ne. Mezi 2-3* ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednou výjimečně se podívám na trailer, což prostě ze zásady moc nedělám, a samozřejmě si zadělám na relativně nudnej večír ... :-D Prostě trailer nebrat vážně, celý je to mnohem pomalejší ... film o třech hercích plus pár dalších, kteří se objeví na pár minut a vyklidí pole. Film o dvou místnostech, z nichž v jedný se to odehrává tak z 80% ...jo pletu se, u konce uvidíme na chvíli i ložnici asi na 1 minutu .... To, co vypadá zajímavě a má relativní potenciál je zabitý trapnou překombinovaností, nudou, nezajímavými hereckými výkony a tím, že vlastně nemáte ... nebo... neměl sem vůbec tendenci se s někým ztotožnit (možná s policajtem, ale to byl černoch, tak to nešlo ... :-DD ). Nikomu nedržet palce, nefandit a pořád očekávat nějakej zvrat, ale i když zde jsou, jsou tak "plochý" a nezajímavý ... že to prostě nevyšlo ... Taková jednohubka, která bude za měsíc zapomenuta. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet, ktorý po polhodine prestane nejak zaujímavo smerovať a utopí sa v bažine nízkeho rozpočtu a scenáristického deficitu väčšieho než je rozpočtová diera nášho štátu. Navyše ten nápad bol aj okopírovaný. Mám rád cestovanie v čase a veci s tým súvisiace, ale toto žiadny Butterfy Effect nebol. Skôr len Butterfly Defect. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

OBSAH: Muž domovník, co rád maluje, žije s přítelkyní a kamarádem v jednom bytě. Jeden nájemník v jejich bytové jednotce neplatí nájem a ani si nevybírá schránku. Vstoupí tedy do jeho bytu kde na zdi objeví fotky jejich pokoje a fotku s jejich plánované párty která se má uskutečnit zítra. Objeví velký fotoaparát, který dokáže fotit budoucnost. Jak s takovým strojem naložit? Jak naložit s kauzalitou času? Tohle nemusí dopadnout dobře... ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Dej tohto filmu je veľmi podobný bollywoodskemu filmu Aa Dekhen Zara (2009), v ktorom DJ nájde kameru, ktorá vidí do budúcnosti, čo využíva pre svoj osobný prospech. (Arsenal83)
  • Tvorcovia si film financovali úplne sami a scenár napísali tak, aby sa zmestil do limitov ich obmedzeného rozpočtu. (Arsenal83)
  • Na uvedenie tej správnej atmosféry v istých okamihoch sa použil podmaz podobný ako vo filme Donnie Darko (2001), teda pieseň "Mad World" (Gary Jules). (Arsenal83)

Reklama

Reklama