Reklama

Reklama

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (54)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Miestami trápna ale miestami aj extra vtipná komédia. Škoda, že to bolo tak nerozhodne. Dal by som aj štyri hviezdičky, ale predsa len tých trapární bolo dosť. Zato tri silné hviezdy to dostane s prehľadom. Podľa manželky tam natlačili všetkých béčkových hercov a žiadneho pekného, ja som s tým problém nemal, jednak ich všetkých poznám a jednak film bol o takmer mojom ročníku, takže by som sa v tom mohol za pár rokov nájsť... :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podobné párty filmy akosi moc nemusím, ale toto nebola taká bežná teenage záležitosť, a tak to napokon bolo vcelku milé prekvapenie. Mnoho dobrých hlášok a scénok, bohužiaľ aj viacero trápnych a infantilných zbytočností - ale bez toho by to asi ani nešlo. Jedno je však isté, Tina a Amy v hlavných rolách tomu dodali kvalitu, čo sa bohužiaľ nedá povedať o celkovom scenári, ktorý sa niesol v ústrednej línii "poďme rozmlátiť celý dom". Škoda, bez toho tlačenia na pilu to mohlo byť lepšie. Ale aj tak mierny nadpriemer! ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tina Fey a Amy Poehler nezklamou a zvládají tuto komedii spolehlivě odtáhnout herecky, jen jim bohužel trošku podráží nohy scénář. Ten v první polovině nabírá tempo velmi pomalu a podobnou frekvencí sází povedené vtipy, takže začátek je celkem utrpením, ale pak se snímek začne pořádně točit okolo titulního večírku a najednou se z něj stane svižná a velmi vtipná komedie, která skvěle baví. Je škoda, že takhle kvalitní nebyl film celou dobu a myslím, že pokud by se lépe pracovalo ve střižně, šlo by leccos zachránit, neboť dvouhodinová stopáž je příliš dlouhá. Shlédnutím Sisters rozhodně neprohloupíte, jen myslete na to, že musíte mít trpělivost, abyste se dostali až k těm lepším částem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Party-movie“ v podaní spolupráci T. Fey a A. Poehler. Film obsahuje fakt vydarené scény, ale z celkového hľadiska však to z diváka vyvolá len priemernú eufóriu. Komédia, ktorá neurazí a po ťažkom dni určite poskytne príjemné „vypnutie“. PS. Post pokazené scény na záver sú slabšie. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, to byl zase jednou zážitek... Byl jsem si vcelku jistý tím, že budu odpadovat, ale nakonec jsem navzdory své náladě pohodil snímku jednu pěticípou za Tinu Fey, kterou mám dlouhodobě v oblibě. Můj hlavní problém s tímto filmem spočíval v tom, že už mě dávno znudily ty úžasné americké komedie pojednávající o děsně vtipných, studentských pařbách. Tady dostala Paula Pell úžasný nápad nahradit studenty dospělými ve stejných kulisách, čímž se z toho pro mě stála nudná a trapným humorem prostoupená podívaná. Jsem si jistý, že kdybych patřil mezi skalní příznivce humoru Mistra Trošky, ležel bych v této chvíli někde na oddělení ARO, kde by se mi tým chirurgů pokoušel dát dohromady cáry bránice, protože je ale můj vztah k Mistrově tvorbě silně odlišný, musel jsem v zájmu zachování svých ohrožených mozkových buněk opakovaně sáhnout po tlačítku ffw, které učinilo můj zážitek přece jen snesitelnějším. / Poučení: Pokud je nejsympatičtější a nejvtipnější postavou komedie figura představovaná Johnem Cenou, bude asi někde chyba. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Amy Poehler a Tina Fey použily při hledání obsazení jedné postavy internetové reklamní stránky Craigslist. Studio Universal potvrdilo, že šlo o skutečný inzerát hledající "profesionální manikérku/pedikérku ztvárňující Korejskou pracovnici v nehtovém salónu, ve filmu s Tinou Fey a Amy Poehler". (Patw)
  • Zkratka letiště Orlando International Airpot není OIA, jak je uvedeno ve filmu, ale MCO. (hansel97)
  • Postava dealera (John Cena) se jmenuje Pazuzu. Jedná se o odkaz na film Exorcista (1973), kde se stejně jmenuje démon, který posedl mladou dívku. (hansel97)

Reklama

Reklama