Reklama

Reklama

Boj o Hedvábnou stezku

  • Čína Tchien ťiang siung š' (více)
Trailer 1

Když zkorumpovaný římský vůdce Tiberius (Adrien Brody) přijíždí v čele obří armády, aby si nárokoval Hedvábnou stezku, Huo An (Jackie Chan) se skupinou zkušených bojovníků spojí síly s elitní legií zběhlých římských vojáků vedených generálem Luciem (John Cusack) a pokusí se zajistit křehkou rovnováhu sil v regionu. V touze ochránit svou zemi a své nové přátele shromáždí Huo An válečníky 36 etnik, kteří se postaví na odpor Tiberiovi v neskutečně velkolepé bitvě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

666teen 

všechny recenze uživatele

Kde udělali soudruzi z Pekingu chybu? Vlastně skoro všude. A taková to mohla být výpravná bajka. Ale je tu pár kdyby. Kdyby se do pohádky o hrdinných obráncích Hedvábné stezky nepokoušeli naroubovat římské legie, kdyby ChuAn neměl hubu Jackieho Chana, kdyby nezpíval, kdyby nezakládal pouštní OSN, kdyby. Kdyby měli rozum, mohli mít Bitvu třiceti šesti armád, pár draků navrch a v kolonce žánr napsáno akční fantasy. Tohle je jenom podivný, čínský, akční prasopes, který má v rodokmenu omylem i Cusacka a Brodyho. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to třetí nejdražší film čínské kinematografie, tak nemá příliš vysokou kvalitu. .. Kamera nijak nevyniká z průměru, hudba má povedený základ, ale také nevyniká, hlavní záporák je až moc záporný a vše kazí také fakt, že chvílemi se to pokouší chytit za srdce, pak se tam objeví Jackie Chan a je z toho jeho klasická komedie, a pak se na obrazovce ukáže Cusack a z komedie je vážné drama. .. Osobně bych vyzdvihl jen bojové scény, ale kdo zná Jackieho Chana, tak uzná, že ve většině jeho filmech se najdou mnohem lepší rvačky. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ono je to celkově docela průměrné, ale v některých filmech je něco, co vás baví. A v tomhle případě to byli herci, v jejichž podání mi ani nevadilo, že jsou některé postavy moc jednoduché a některé zase moc patetické. Je to přesně ten mix historie, s přece jen trochu malým množstvím akce, a výbornými herci, který mi sedl. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Vůbec to neni tak špatný, jak jsem se obával. Příběh je sice tradičně čínsky nevyrovnanej, kdy se střídají občasné komediální vložky (i když pravda jen v první polovině) s těmi zcela vážnými a násilnými a film se nevyhne ani naivnějším a patetickým scénám, na druhou stranu akce je poměrně dost a je i překvapivě povedená, zejména pokud jde o souboje dvojic se zbraněma, který maj slušnou choreografii a jsou skvěle natočený. Na výpravě se taky nešetřilo, takže se na to hezky kouká. Herecky mi přišel obvzlášť mizernej Cusack, kterej vypadal, že ve většině scén vůbec neví, jak se má tvářit, naopak Brodyho záporák je povedenej a patřičně nesympatickej. No a Jackie, ten předvádí takovej svůj standard a šmátnul si i nechtěně na prsa, jako ve svých starších filmech, takže ve výsledku ok. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Na začiatku som si myslel, že to bude celkom schopné. Začalo to pekne akčno vtipným Jackie Chan štýlom, ako to vie len on, ale čím ďalej tým to bolo len horšie. Predháňanie Číňanov a Rimanov, kto ma väčšieho pipíka, hudba miestami ako z hry Crash Bandicoot a Tiberius v podaní Adriena Brodyho úplne nepozerateľný. Vlastne bolo to dosť zlé. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (11)

  • Akční režii na filmu dělal Jackie Chan, byl také výkonným producentem a producentem. (Rominator)
  • Film mal v Číne premiéru vo formáte IMAX 3D na čínsky Nový rok. (mh825)

Související novinky

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Reklama

Reklama