Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Taková tradiční malá česká domů. Sem tam se najde určitý nápad, ale jinak je to hrozně obyčejné, stokrát viděné, zaměnitelné a ve výsledku k ničemu. Základní nápad je okoukaný z filmů typu Do naha!, v téhle české kutilské verzi snad osloví jen ten pokojík na dně vypuštěného bazénu. A to je dost málo na jeden, neřkuli na dva filmy. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z nekonecne rady ceskych komedii, u ktere mi pri sledovani beha mraz po zadech. Bohuzel mrazi z naproste zoufalosti a trapnosti... Nechapu, proc zrovna tento film ma od uzivatelu takove relativne dobre hodnoceni. Asi jen za slusne herecke obsazeni. Osobne me nejvice pobavila "stupnice mrduchtivosti", kterou jsem ve svem zivote taky nejednou pouzil:-). ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nakonec náš souboj vyhrál =woody=, který na mou poznámku "zkus to, na ČSFD je červenej," manželovi i mně udělal pápá a odešel do Lucerny na kraťasy. V ohromném sálu, čekajícím zřejmě nápor lačnících fanoušků, jsem tak zůstal sám, zvědav co je po roce nového v české továrně. Z kategorie "je mi trapně" jsme se posunuli na úroveň "nudím se," což je, uznávám, o něco lepší, ale rozhodně bych doporučoval tři kila za rande investovat do něčeho smysluplnějšího. Stačí si jen trošku víc připlatit a o pár bloků dál můžete mít za jinou hodinovou službu daleko větší srandu. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jarda Kužel, homo Matásek, dědek Bolek, čobol Luke, tlustá Čvančarová, o trochu míň tlustá Norisová ( kurva fix, už jednou jsem Ti v komentářích psal, ať tolik nežereš,asi sis to nečetla nebo co) a spousta tupých předvídatelných rádoby fórků, který zapomenete se záverečnýma titulkama. Jediný světlej výkon je samozřejmě Jardy Kužela, kterej má ten tah na branku vyrýsovanej z dob Okresního přeboru. Za něj a za občasný pousmání se, dva kusy. ()

evanka 

všechny recenze uživatele

Manželé, zjistěte, jaké to je, když se k vám opačné pohlaví chová jako k domácímu spotřebiči. David Novotný se dostane do finančních potíží a jeho parta kamarádů se mu rozhodne společně s dluhy pomoci zavedením služby Hodinový manžel. Ústřední postavou je David Novotný a hlavním příběhem je ,kromě snahy zachránit zadlužený bazén, krize Davidova manželství. Ostatní postavy jsou ve filmu jen okrajově a jejich charaktery nejsou moc propracované. Nenáročná česká komedie, která neurazí a místy pobaví. Příběh je sestaven jednoduše, žádné složité dialogy ani zápletky. Čekejte happy end ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • Rok pred vydaním snímky vznikol v Česku podobný amatérsky film, s rovnakým názvom – Hodinový manžel (2013). (PATWIST)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)

Reklama

Reklama