Reklama

Reklama

Musím tě svést

všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Ve své komedii rozehrává scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková příběh podivného manželského trojúhelníku. Autorka, která střídavě žije v Praze a v Paříži, nalezla inspiraci ve skutečném případu, který se odehrál na francouzské politické scéně. Události kolem pokusu o diskreditaci vrcholné političky přesadila do domácích reálií. Ministryně Martina žije v neuspokojivém vztahu s neúspěšným manželem Karlem, kvůli své politické kariéře však odmítá rozvod. Karel společně s cynickým kamarádem Otou nastrojí léčku, jejímž cílem je Martinu zkompromitovat. Jednotliví aktéři se ale do bezohledné hry o city zapletou více, než původně zamýšleli. Film stojí především na hereckých výkonech ústředního trojúhelníku – Ivany Chýlkové, Jana Krause a Ivana Trojana. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (167)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Několik scén a záběrů je zbytečně dlouhých. Například v kasinu nebo potom jízda městem. Zpočátku mne to i trochu bavilo, ale pak jsem se nudil stále více a více a po hodině už jsem byl zralý na spánek. Přesto herci zaujali námětově to také nebylo tak špatné. Podruhé však ani když se spletu.    30 % ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl před 10 lety a asi jsem opomněl ho hodnotit. Teď byl znovu v TV a ani po 10-ti letech neztratil. Film byl překvapivý, protože představa námětu s Chýlkovou jako ministryní, a dvojicí Kraus-Trojan jako killeři - očekával jsem to špatné. A nakonec to nebylo tak špatné. I když to mohlo být lepší. 2 a 1/2. ()

Reklama

mandlova 

všechny recenze uživatele

Souhlas s movie - jedině v TV! Takhle jsem tento film shlédla já a byla ráda, že jsem počkala a nechvátala do kina. Mí oblíbení herci tu předvedli ne nepřesvědčivé, ale ani uvěřitelné výkony. Taky jsem z toho rozpačitá asi i z důvodu, že musím pořád myslet, že jsou Ivana a Jan životní partneři, takže ty pokusy o znásilnění byly pro mne více než úsměvné... Každopádně originální námět to aspoň trochu zachraňuje. ()

NPlayer 

všechny recenze uživatele

Já musel dát pět. Opravdu jsem se bavil, trojlístek hlavních hrdinů byl dobrý. U Trojana a Chýlkové to bývá standard, ale v dobrém mě tu překvapil Jan Kraus, od kterého jinak nečekám vůbec nic. Celý příběh rozhodně není neuvěřitelný. Třebaže by z toho zřejmě šlo vytřískat mnohem víc, mně to stačilo a jsem spokojený. ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému hodnocení to vůbec nebylo špatné. Chýlková a Trojan ve svých rolích excelují, u Trojana se jedná o zaslouženého lva za výkon ve vedlejší roli, jen Kraus hraje jaksi stejně jako všude jinde - postavě z Gymplu či Vejšky jako by z oka vypadl. Stylem natáčení i hudbou mi to dost připomínalo Samotáře. Příjemná hodina a půl, jen se nemuselo tolik drahocenného času věnovat té dopravě - během těchto prodlev jsem měl jedinečnou šanci si prozkoumat staré okresní SPZ či původní podobu Nuselského mostu před rekonstrukcí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Svůj druhý celovečerní film natočila scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková na základě soudničky ve francouzském tisku. (Taninaca)

Reklama

Reklama