Reklama

Reklama

Musím tě svést

všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Ve své komedii rozehrává scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková příběh podivného manželského trojúhelníku. Autorka, která střídavě žije v Praze a v Paříži, nalezla inspiraci ve skutečném případu, který se odehrál na francouzské politické scéně. Události kolem pokusu o diskreditaci vrcholné političky přesadila do domácích reálií. Ministryně Martina žije v neuspokojivém vztahu s neúspěšným manželem Karlem, kvůli své politické kariéře však odmítá rozvod. Karel společně s cynickým kamarádem Otou nastrojí léčku, jejímž cílem je Martinu zkompromitovat. Jednotliví aktéři se ale do bezohledné hry o city zapletou více, než původně zamýšleli. Film stojí především na hereckých výkonech ústředního trojúhelníku – Ivany Chýlkové, Jana Krause a Ivana Trojana. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (165)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pochybný shit, dostal vlastně to, co jsem podvědomě čekal. Andrea Sedláčková nepatří k tomu "hlavnímu proudu" a tak bylo jasné, že více, než o sledování BISkou, chce vyprávět o vztahu tří lidí. A mohu říci, že se jí to povedlo a že to tak být mohlo. Závěrečný výmluvný pohled Ivany Chýlkové mě naprosto dostal. Jedinou výtku bych měl k Janu Krausovi, který je v dramatických pasážích těžce nepřesvědčivý. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela překvapení. Myslím, že jsem tento film už kdysi viděl a nelíbil se mi. Ale teď musím změnit názor. Sice pořád nemám rád Chýlkovou a Krause, ale myslím, že to není špatný film. Hodně vypjatá byla scéna, kdy Trojan sledoval, jak Kraus znásilňuje Chýlkovou a bylo vidět, jak se to v něm pere, jestli tam jít a tím všechno vyzradit, nebo to dotočit. 70% ()

Reklama

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No potěš pánbůh - tak co to je - komedie, nebo drama ? Ani jedno. Sakra, i když je jasné, že to není žádné veledílo, snad můžu od toho něco čekat. Asi jsem to měla zkouknout kolem roku vzniku, možná by mě to i nadchlo. Vylomeniny, které vyvádí třetí nejoblíbenější politička, mě dokonce ani nepobavily, protože mi přišly neúpřimné, A komu mám jako držet palce ? Paní ministryní, která hopsá po lese s milencem ? Nebo jejímu manželovi, který kuje pykle a bůh ví, co vlastně chce ? Nebo jejímu milenci, který má jasný plán a k závěru nevíme, jestli se totálně pomátl nebo zamiloval ? Chýlková mě nezaujala, Trojan taky ne. Bavil mě Kraus, zhostil se své role fakt dobře a místy byl moc dobrý svůdník. Jakési sledování Biskou byla holá amatérčina a zapadala do filmu asi jako sůl do kávy. Celkově mi to přijde dost nepovedené. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to takové "od ženy ženám o ženských věcech". Tedy nic proti ženám, ale předvádět, jak je hrdinka neuvěřitelně hluboká a citlivá, zatímco 2 mužší hrdinové jsou naprosto ploší, to za chvíli začne nudit. Jsem jedinej, kdo z toho konce nebyl zrovna moudrej? Třeba už se píše druhá část... Za čtvrt hodiny může být hotová. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, nebo co to vlastně mělo být. Bohužel film hodně ruší přehršle hluchých míst a ptákovin, jako třeba sledování Chýlkové Biskou, to jsem nestíhal. Jinak se mi film docela líbil. Velice mě překvapil Jan Kraus, který je v roli svůdníka ohromně roztomilý. Jako celek mi Musím tě svést přišel ohromně zdlouhavý a říkal jsem si, že zkrácení by tomuto filmu neuškodilo. Až potom mě překvapila stopáž, která už moc zkrátit opravdu nešla. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Film se měl původně jmenovat „Utajené známosti“ nebo „Musím tě mít“. (Duoscop)

Reklama

Reklama