Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zombie film pre pubertiakov. Ma to svizne tempo, technicka stranka je na urovni, rezia je kvalitna, akcne sceny su prehladne a gore sceny stavnate. Lenze je to v takom prizemnom pubertiackom style z ktoreho som uz vyrastol a väcsina vydarenych vtipov bola v trailery (niektore dokonca len v trailery a do filmu sa nedostali). Takze po skvelom trailery som nedostal ultimativnu bombu ale len prijemnu jednohubku. P.S. Konecne to vo filme neschytal pes ale mačka. Cool. :) 6/10. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér Christopher Landon natočil dva filmy, ktorými ma celkom potešil. Jedná sa o tituly "Všetko najhoršie" a "Všetko najhoršie 2". Tak som si teda pozrel aj jeho ďalší snímok "Skautov sprievodca zombie apokalypsou" (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse). Ten som si však už tak neužil. Vôbec nepochybujem o tom, že sa pri ňom zhulení, nadržaní, americkí puberťáci išli popučiť od smiechu. Veď práve oni sú cieľovou skupinou pre túto crazy horrorovú komédiu. Ja som už z takýchto úletov dávno vyrástol. Som horrorový fanúšik, ktorý sa k tomuto filmovému žánru stavia seriózne. Neviem oceniť horrorové komédie, neviem prísť na chuť takémuto humoru. Takže ani snímok "Skautov sprievodca zombie apokalypsou" na mňa nijak zvlášť nezapôsobil. ** ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je to barevný, je to svižný, nevyžaduje to mozek v poloze ON a na každý aspoň trochu dobrý fór připadne jeden až dva fóry pubertálně trapné, takže děcka budou spokojená. Přežít se to dá, což je to nejlepší, co o filmu asi můžu říct. Co mě ovšem opravdu dostalo - po hodině boje proti zombies svedou dva členové týmu v přízemí domu další halasný souboj se zombies, přičemž když další dva členové týmu sejdou dolů z prvního patra, překvapeně se zeptají, co se to dole sakra dělo. Tančili valčík, tvle. Tenhle moment film vystihuje asi nejvíc. A ne, nebyla to záměrně natajmovaná hláška. Za mě slabší trojka nebo silnější dvojka, překliknutelné dle libovůle. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak od Ch. Landona jsem zatím viděl filmy: Feťáci, Disturbia - což jsou 3 hvězdičkový filmy a ještě Abnormal pasivity 2,3 což jsou filmy nad hranicí odpadu ( aspoň za mě ). No a tímhle filmem svůj stín rozhodně nepřekoná. Rozhodně to není špatný, ale film má jak spoustu vydařenejch a vtipnejch scén tak i spoustu nudnejch,a slabších pasáží. Navíc si myslím, že hlavní trio skautů mohlo být vybráno rozhodně líp a to se týče i hudby. Samotný finále je sice hodně krvavý, ale místy taky hodně zmatený a nepřehledný. Výsledkem je tak průměrnej snímek, kterej nadchne spíš mladší obecenstvo. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno