Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takovou spoustu výborných hlášek a gagů nelze vstřebat najednou, tenhle film si žádá brzké repete. Hodně velké a příjemné překvapení, gejzír vtipných nápadů, originální pojetí zombií, akcí nabušený děj, nepolevující tempo až do samého konce, absence byť i sebemenší trapnosti, dobrá muzika, sympatičtí herci... Až na chvilku se stroboskopem a skákající kamerou žádné vážné (ani nevážné) mínus, tedy minimálně 90%. Nejlepší momenty: Celý začátek s uklízečem, zombiejelen, zombiekočky, bezzubé žvýkání zadku... ale ne, bylo tam toho vážně hrozně moc. I všelijakých roztomilých drobností - třeba že když zarazíte zombiemu do hlavy rozbitou flašku, tak z jejího hrdla poteče "malinovka", to by mě asi nikdy nenapadlo... / No, po druhý projekci už z toho tolik odvařenej nejsem, asi jsem měl prve na tenhle film nějak výjimečně vhodný rozpoložení. Ale vtipný a pohledný to je, to jo... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšom čase teen hororová komédia, ktorá má ambície zabaviť aj staršieho diváka. Šialené a uletené. Niektoré scénky sú tak bizarne hlúpe, až je to vynikajúce, mal som čo robiť aby som výbuchy smiechu držal ako-tak na uzde. Ale nie vždy sa to podarilo, napr. scéna s penisom mi ostane v pamäti hodne dlhý čas. Ešte šťastie, že máme skautov, poslednú líniu obrany planéty Zem. Lord Powell by mal zo snímku veľkú radosť. 80/100 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jsou tři, chodí do skauta, kamarádí se od útlého dětství. A zatímco jeden plní bobříky s nadšením sobě vlastním, druhý by raději nějakého bobříka pohladil a ten třetí by rád obojí. Puberta holt dělá čáru přes rozpočet každému. Kamarádský rozvrat je však záhy zažehnán, město je v ohrožení, zombíků přibývá a je třeba začít vyjednávat. Rychle a drsně. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je to barevný, je to svižný, nevyžaduje to mozek v poloze ON a na každý aspoň trochu dobrý fór připadne jeden až dva fóry pubertálně trapné, takže děcka budou spokojená. Přežít se to dá, což je to nejlepší, co o filmu asi můžu říct. Co mě ovšem opravdu dostalo - po hodině boje proti zombies svedou dva členové týmu v přízemí domu další halasný souboj se zombies, přičemž když další dva členové týmu sejdou dolů z prvního patra, překvapeně se zeptají, co se to dole sakra dělo. Tančili valčík, tvle. Tenhle moment film vystihuje asi nejvíc. A ne, nebyla to záměrně natajmovaná hláška. Za mě slabší trojka nebo silnější dvojka, překliknutelné dle libovůle. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama