Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $34,580,201Tržby Celosvetovo $51,380,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,143,668 //počet predaných kusov 93,243Tržby za predaj DVD v USA $4,494,593 //počet predaných kusov 266,690║ trapošina a to dosť veľká /20%/ ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon schytala dost nesnesitelnou postavu, ale přesto zůstává roztomilou a sympatickou dívčinou, a Sofia Vergara, to je zkrátka nádherný kus ženské, kterou by chtěl mít každý chlap denně na očích, a její role "na vysokých podpatcích a s úschovnou ve výstřihu" ji byla napsána přesně na tělo. Nicméně, jakkoli se na obě krásně kouká, příběh vyznívá spíše jako nezávazné blbnutí dvou ukřičených kamarádek, které chtěly pod taktovkou třetí ženy přispět do tentokráte odlehčených vod filmového feminismu a připomenout, že i absurdní ženské týmovky mají v akčních komediích své dny. Nic proti, ale opravdu to nebyla legrace ani v takové míře, aby se dalo mluvit o fajnové oddechovce, natož pak o zábavné sexy oddechovce.... U filmů s podobnou tématikou si vždycky raději vyberu chlapský Půlnoční běh, krásné holky hold nejsou všechno... 40% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Blbosť na entú. Baby si natočili babský film a ukázali, že srandu by asi mali nechať radšej chlapom. Obe postavy som mal chuť polovicu filmu zabiť. Sofia je jedna z absolútne top sexíc po 40tke. Ale to samo o sebe film nezachráni. Pár vtipov tam bolo a vždy obložené nánosom trapošiny. A 40% všetkých vtipov bolo vyzradených už v trailery. 45% a premárnený potenciál. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že zde byla jedna nebo dvě scény, kde jsem se zasmál, tak i nějaké ty body dám. Ale tohle je prostě ten typ komedie, které nemám rád. Vzhledem k tomu, že zde nejsou pořádné vtipy, tak je polovina filmu jen uřvané bláznění, kdy se někdo hádá, někdo na někoho křičí anebo jen křičí. Tohle pro mě prostě není humorné. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný scenár a na akčnú komédiu to obsahuje málo vtipných scén a dialógov (o akcií ani hovoriť nebudem). Dvojica S. Vergara a R. Witherspoon nebolá zlá, ale ani oni to nedokázali zachrániť. PS. Ku podivu, ani pokazené scény, premietané pri záverečných titulkov, neboli najlepšie. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama