Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Po filmově výborném roku 2014 si Reese odskočila opět ke komediálnímu žánru a vznikla průměrná taškařice pro blíže nespecifikované cílové publikum, kde jedinou kvalitu reprezentuje právě Reese. Sofia Vergara mě totiž celý film iritovala svým nehereckým projevem, což je u jedné ze dvou hlavních postav v buddy movie trochu problém. Nemluvě o tom, že tři úsměvné scény jsou na 90minutový film také poněkud málo. Hot Pursuit nepřekvapil a bohužel se opět ukazuje, že kvalitní a originální komedie začínají být v Hollywoodu tak trochu ohroženým druhem. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh v babím vydání. Sofía Vergara je nádherná a úžasná komediantka, její akcent žeru stejně jako životní filosofii její postavy. Z Reese nová Goldie Hawn nebude, ale poprala se s tím statečně a roztomile. Ač to procentuální hodnocení (51%) nenaznačuje, je to fajn zábava a záleží jen na tom, jak se k tomu chcete postavit. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Blbosť na entú. Baby si natočili babský film a ukázali, že srandu by asi mali nechať radšej chlapom. Obe postavy som mal chuť polovicu filmu zabiť. Sofia je jedna z absolútne top sexíc po 40tke. Ale to samo o sebe film nezachráni. Pár vtipov tam bolo a vždy obložené nánosom trapošiny. A 40% všetkých vtipov bolo vyzradených už v trailery. 45% a premárnený potenciál. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čože? A ja že Reese Witherspoon už po tých mnohých skvelých hereckých výkonoch už nie je odkázaná na to, aby brala role v takýchto tuctových, toľko krát recyklovaných, "naháňačkových" policajných filmoch. Mám pocit, že všetko toto už raz bolo - takže trochu prekvapenie. Ale vďaka vydareným dialógom, ktoré boli naozaj vtipné, to malo aspoň ako tak priemernú úroveň, a tak to bolo a celkom pozerateľné a napokon celkom fajn. No a treba uznať, že Reese a Sofía sú naozaj kočky. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak strašné po všetkých stránkach, že tomu nemôžem dať odpad. Niečo takéto sa totiž nedá dosiahnuť náhodou, musel to byť zámer tvorcov. Obe protagonistky sú neuveriteľne vypatlané a stvárajú neskutočné veci (Heimlichov chvat na psovi je len vrchol ľadovca). Pôvodne som chcel ísť s hodnotením ešte nižšie, ale s vypnutým mozgom je to celkom zábavné. 4-/10 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)

Reklama

Reklama