Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trailer lepší než filmy, přijde mi, že si do něj vyplácali snad všechny podařené vtipy. Jinak je to prostě průměr, který se dá shrnout frází "neurazí, nenadchne." Čekal jsem víc, takže to špatný hodnocení, je asi ovlivněný tím, že tohle mě prostě zklamalo. Reese i Sofía jsou skvělé, ale komedii, která podle mě nebyla moc vtipná a dopouštěla se klišé (možná na jedno pro mě velké překvápko), prostě neutáhnou ani ony. A dabovat Sofíu Vergara by měl být hřích nebo trestnej čin. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jaká to hrozná kravina! Ale kravina, která Vás prostě na jedno zhlédnutí pobaví a pak ji vypustíte z hlavy a za rok si nebudete vůbec pamatovat, o čem to bylo. Jen že Reese tam chodila v prďáckých kalhotech a Sofía tahala kufr plný lodiček z bílého stříbra, diamantů a nevímčehoještě. Ty dvě spolu překvapivě v těchto rolích tvoří docela dobrou komediální dvojku, i když na druhou stranu vás někdy zase iritovaly. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zabavne a obsadenie ustrednej dvojky ma nadchlo. Ale samotny film mi prilis zabavny nepripadal. Prvy problem je, ze ustredna dvojka je sice obsadena skvele, ale hraju tu dost otravne postavy. Druhy problem je, ze pokusy o komedialne sceny mi pripadali dost slabe. Sice to nebolo neznesitelne trapne ale iba nudne. Druhu polovicu filmu som uz len narychlo preklikal. Po slusnom trailery velke sklamanie. 4/10. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože. Tu niet ani veľmi prečo strhávať. Americká tupota vo svojich plných farbách. Páčilo by sa mi to viac keby to medzi hlavnou dvojkou aspoň iskrilo (ako tu čítam) lebo ja som tú chémiu moc nepostrehol - nepodarené zábery sa nepočítajú... Ale obidve dámy iskrili samostatne ozaj luxusne! Vergara tým svojim mega uvoľneným "puta" pohodárstvom a Reese naopak sústrerdenou kvázy suchárskou uniformosťou (ktorej highlight spočíva v scénach, keď si cupká v ťažkých botách a červených šatočkách s kamennou tvárou). Po mojej poslednej skúsenosti s filmom obdobného razenia (Drsňáčky so Sandrou B. a Mellisou Mc...) som si povedal, že stačilo. Ale po tomto mi naopak príde podobný film ako celkom milé osvieženie. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno