Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

No, nevím co na to říct. Bylo to takové zvláštní. Byly tam dobré myšlenky, ale špatně zpracované a byly tam špatné myšlenky, které měli k dobrým hodně daleko. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to ušlo. Nemůžu říct, že bych si to plánoval pustit znova, ale na to jedno zkouknutí to byla docela legrace. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinu, tedy ženský, to nejspíš bavit bude. Pro mě, jako chlapa, to byl film plný nelogičností, klišé a opravdu jen po skromnu vtipných pasáží. O hvězdu míň dám za opravdu otřesný dabing S. Vergary. Sice jsem originál neslyšel, ale takle debilně nadabovat herečku snad normální mysl nemůže. --->20% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zabavne a obsadenie ustrednej dvojky ma nadchlo. Ale samotny film mi prilis zabavny nepripadal. Prvy problem je, ze ustredna dvojka je sice obsadena skvele, ale hraju tu dost otravne postavy. Druhy problem je, ze pokusy o komedialne sceny mi pripadali dost slabe. Sice to nebolo neznesitelne trapne ale iba nudne. Druhu polovicu filmu som uz len narychlo preklikal. Po slusnom trailery velke sklamanie. 4/10. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Na Hot Pursuit jsem se těšil protože jsem si byl vědom faktu, že se u sledování filmu odreaguji, usadím a prostě si vychutnám těch osmaosmdesát minut s Reese Witherspoon a Sofíou Vergarou. Film zřejmě útočí na cílovou skupinu 'fanoušci pravé blondýny & a té Kolumbijky co vtipně mluví' - (Ani si nechci představovat jak dopadla dabovaná verze filmu!) - aneb skupina, která kina moc nenaplní. Já sám jsem od film očekával, že spousta vtipů bude zaměřená právě na druhou zmiňovanou, která bude mluvit a nikdo jí přes její akcent nebude rozumět, ale ačkoliv její akcent celkově hraje svou roli zas tolik vtipů na její účet rozhodně nepadlo. Co mi na filmu opravdu vadilo byly nesmyslně dlouhé scény, které ačkoliv měly být vtipné naopak působily křečovitě. Vadily mi momenty ve kterých se ječelo, protože ječet tyto dámy rozhodně umí ale čeho je moc toho je příliš. Ovšem celkově nejde o špatnou podívanou - svůj účel to splní, divák vypne a i když se musí snažit aby se bavil nakonec pár skvělých komediálních momentů dostane. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hot Pursuit" bol z mojej strany vcelku očakávaným filmom. Mám rád Reese Witherspoon a jej minuločné filmy ("The Good Lie" a "Wild") boli veľmi dobrým filmovým zážitkom. Toto mala byť komédia, no zrátal by som na prstoch scénky, kde som sa zasmial. A asi by som ani nepovedal, že som sa smial, skôr som sa len tak uchechtol pri pár scénkách. Najmä asi šoférovanie autobusu bolo vcelku vtipné. Inak ale treba povedať, že je tu veľa divných momentov, kde som nerozumel na čom som sa mal smiať a jediné čo sledujeme sú dve ženy, ktoré sa snažia predstavovať určité stereotypy s veľmi otravnými hlasmi a afektami, ktoré do toho dávali. Myslím si, že film mohol fungovať, no chcelo to trošku prepracovať scénar a inú réžiu. Herci sa snažia tomu niečo dať... občas to funguje, no väčšinou som len sedel v tichosti. A to by sa pri komédii stať nemalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama