Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

No, nevím co na to říct. Bylo to takové zvláštní. Byly tam dobré myšlenky, ale špatně zpracované a byly tam špatné myšlenky, které měli k dobrým hodně daleko. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to ušlo. Nemůžu říct, že bych si to plánoval pustit znova, ale na to jedno zkouknutí to byla docela legrace. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trailer lepší než filmy, přijde mi, že si do něj vyplácali snad všechny podařené vtipy. Jinak je to prostě průměr, který se dá shrnout frází "neurazí, nenadchne." Čekal jsem víc, takže to špatný hodnocení, je asi ovlivněný tím, že tohle mě prostě zklamalo. Reese i Sofía jsou skvělé, ale komedii, která podle mě nebyla moc vtipná a dopouštěla se klišé (možná na jedno pro mě velké překvápko), prostě neutáhnou ani ony. A dabovat Sofíu Vergara by měl být hřích nebo trestnej čin. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon patří jako například Sandra Bullock nebo Katherine Heigl do galerie tzv. "zlatíček pro každého", neumí se odvázat jako Cameron Diaz a i když chtějí třeba ojet celý autobus, tak v mysli máte pouze jejich nevinnou tvářičku. Jejich hlavní pracovní náplní jsou zdraví nezávadné, jako vejce vejci si podobné tuctovky (nejlépe romantické), které si však většinou najdou nemalou diváckou základnu., To je Divoká dvojka, to je Reese Witherspoon.....neexceluje, ale celé jí to padne na míru. Zádrhel však nastává s nástupem "sexy lasičky" Sofíe Vergary. Protivná, nesympatická, rušící.....a to se prosím nebavím o rysech její postavy (myšleno postavy jako partu - jinak její postava je v naprosto v pořádku, že pánové), ale o to jak jsem jí vnímal ve filmu. Jako osoba nedisponující znalostí anglického jazyka jsem neměl tu čest s jejím originálním tónem hlasu, ale její český dabing mne každou další větou doslova zabíjel. Divoká dvojka si zkrátka jede svojí uhlazenou jízdu a tak to asi má být....šílenější akce nechejme jiným aktérkám. Mně osobně zkrátka pouze nesedla jedna z dam......ale to je možná pouze můj osobní problém. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Divoká dvojka nabízí komedie o dvou odlišných typech žen.Jak to taky tak bývá v těchto filmech...a opravdu nečekejte nic převratného.Příběh o policajtce co byla už jako malá věrná představě být policistka ,protože pravidelně jezdila s tátou co by též strážníkem na skoro každý výjezd.Když se tato spořádaná a pravidel držící policajtka setká s manželkou svědka co má svědčit u soudu,ale je ještě předtím zavražděn a ona tak musí tuto úplně odlišnou osobu chránit,tak se naskytne řada vtipných i méně vtipných momentu.Pro mě to bohužel bylo spíš méně vtipné.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí průměrný film, ale pro mě něco víc. Hrozně moc mě bavila dvojice Sofia s Reese. Nebýt jich, tak je tento film opravdu jen průměrný. Já se bavila po celou dobu filmu. Nechyběl vtip, dějový spád, trocha romantiky, ani sympatické herecké obsazení. Takže za mě 75%. A určitě se ráda podívám znovu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)
  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)

Reklama

Reklama