Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slabý a trochu primitívny humor. Nikto neočakáva od podobného žánru zázraky, no v skutočnosti je Hot Pursuit horší, než by ste očakávali. Ide o bezzubú komédiu, bez šťavy a nápadu. Krok vedľa od Reese Witherspoon, tá do podobných filmov nepatrí. Naopak Vergara môže „hrať“ len v niečom podobnom. Film sa spolieha na to, že priláka na túto ústrednú dvojicu zúčastnených, no zabudol na scenár a zábavu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak strašné po všetkých stránkach, že tomu nemôžem dať odpad. Niečo takéto sa totiž nedá dosiahnuť náhodou, musel to byť zámer tvorcov. Obe protagonistky sú neuveriteľne vypatlané a stvárajú neskutočné veci (Heimlichov chvat na psovi je len vrchol ľadovca). Pôvodne som chcel ísť s hodnotením ešte nižšie, ale s vypnutým mozgom je to celkom zábavné. 4-/10 ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha o bláznivou krimi-komedii vychází tak napůl, neboť dobré vtipy jsou, bohužel vyvažovány těmi trapnými. Reese se mi líbíla více např. v "Divočině", jako komediální herečka není moc přesvědčivá. Takže komedie o horlivé policistce a její společnici mi vychází tak na dvě a půl hvězdy, protože je to tak 60%-40% pro ty solidní fóry přihazuji půl hvězdy navíc. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trailer lepší než filmy, přijde mi, že si do něj vyplácali snad všechny podařené vtipy. Jinak je to prostě průměr, který se dá shrnout frází "neurazí, nenadchne." Čekal jsem víc, takže to špatný hodnocení, je asi ovlivněný tím, že tohle mě prostě zklamalo. Reese i Sofía jsou skvělé, ale komedii, která podle mě nebyla moc vtipná a dopouštěla se klišé (možná na jedno pro mě velké překvápko), prostě neutáhnou ani ony. A dabovat Sofíu Vergara by měl být hřích nebo trestnej čin. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $34,580,201Tržby Celosvetovo $51,380,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,143,668 //počet predaných kusov 93,243Tržby za predaj DVD v USA $4,494,593 //počet predaných kusov 266,690║ trapošina a to dosť veľká /20%/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)

Reklama

Reklama