Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak obě dámy jsou i na svůj věk stále „prcatelné“ a tahle přiblblá komedie se jim docela povedla. Pro Reese jsem měl vždycky slabost a bylo zábavné ji sledovat i v něčem jiném, než v růžových šatech, no a božská Sofía Vergara jí byla zdatnou a vyrovnanou parťačkou – ty její hlášky i samotnou mluvu jsem rovněž žral. Místy to bylo sice až moc uhozené, ale pobavil jsem se – hlavně v pasáži s důchodci a to jejich neustále hašteření. Určitě jsem tento kousek neviděl naposledy… ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si vůbec nedokázala představit, že by Reese Witherspoon se svou postavou mohla hrát roli policajtky. Podle tohoto filmu zřejmě může a nedělá jí to žádné problémy. Čekala jsem trochu víc bláznivin. Jako fórky týkající se výšky jsou fajn, ale jen na chvilku, pak omrzí, protože melou pořád to samé a to se samozřejmě oposlouchá. Český dabing to zabil. Napodobovaný španělský přízvuk byl hnus. Vždyť Sofia Vergara mluvila česky jako nevkusná ruská matróna a to se nedalo poslouchat. ()

Reklama

Krabak 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinu, tedy ženský, to nejspíš bavit bude. Pro mě, jako chlapa, to byl film plný nelogičností, klišé a opravdu jen po skromnu vtipných pasáží. O hvězdu míň dám za opravdu otřesný dabing S. Vergary. Sice jsem originál neslyšel, ale takle debilně nadabovat herečku snad normální mysl nemůže. --->20% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Párkrát tam bol vtipný moment, nuž nemôžem si pomôcť, ale na mňa to pôsobilo ako ďalší diel nejakého úspešného filmu. Humor bol už silený, a miestami nefungoval tak ako mal. Niečo ako Policajná akadémia 5 a 6, či Sám doma 3 a 4. Buďto to tie herečky nezahrali dosť výstižne, alebo sa to stratilo v dabingu, ale nebolo to ono. Škoda, lebo som cítil dobrý potenciál, ale podľa mňa bol premrhaný, lebo sa to isto dalo spraviť lepšie na 3* aj viac. Niekto to pomrdal! ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme v globálu, tak je to komedie s krimi zápletkou jako každá jiná. Vždycky to má stejnou šablonu. Takže i zde hafo klišé a vtipných situacích, které jako by jste už někde viděli. Každopádně bylo dobře dát dohromady dva protiklady do hlavních rolí. Ne nadarmo se říká, že se přitahují. Reese, která se dokáže dostat do jakékoliv úlohy (jenže po Wildu jsem to nějak nemohl skousnout = můj problém) a Sofii Vergara to funguje a vzájemně se doplňují. Některé jejich hlášky a situace byly k popukání. Někdy to ovšem spadlo až do přehnanosti a lacinosti. Vlastně proti těmto ''komediím na oddech'' nic nemám. Jenže originalitou to zrovna nesrší. 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)

Reklama

Reklama