Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 3

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Videa (37)

Trailer 3

Recenze (1 520)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější, nejhorší a nejnudnější SW film v historii lidstva ? Bohužel ano ... zase na druhou stranu palec nahoru za trailerovou kampaň, která ani přinejmenším nelhala v tom, že máme čekat komorní přístup plný klišoidních dialogů, strašně prázdných scén a nulovou akci. Dobře, nulovou úplně ne, ale za první hodinu a půl, čekejte 2 mini akční scény, na které si stejně nebudete pamatovat ....a to se týče bohužel i závěrečné "epické" akce, kde po většinu času vidíte 5 postaviček v jednom záběru, které se kydlí s 5 cgi postavičkama v dalším ... anebo flotilu těžce CGI lodiček, jak po sobě velice nezáživně pálí. Nepomáhá tomu ani unylý OST plný nezáživných melodií. Tohle fakt ne, scénář, který staví na jedné blbosti, kterou by ve filmu stačilo okecat v maximálně 5 minutách, je vyplněn stereotypem a žádnými zvraty ... tedy pokud za zvraty nepočítáte to, co se děje v každém druhém filmu (jakéhokoliv žánru). A málem bych zapomněl na nejhnusnější CGI tlamu od dob Tron: Legacy ... fakt gratuluji k nejzbytečnějšímu (ano opakuju se, ale tohle fakt byla nuda k posrání) hnoji v dějinách kinematografie. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je vcelku jedno, jak složená grupa prdprdká v raketce vesmírem ukrást návod na Smrdihvězdu, důležité je, že se podařilo lépe, než v posledních dílech ságy samotné, vyvážit patos, akci, infantilitu a triky. Nečekané plus - nejen, že tam klaďasové hynou jak Němci na dovče (tedy hoooodně), ale je přidána i otázka morálnosti konání zlého ve jménu dobra. Snad se z přemíry přemýšlení typičtí konzumenti komicků nesesypou. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Když na první skvělou scénu čekáte 131 minut a délka filmu je 133, je velmi pravděpodobně něco špatně. Tenhle film není točený z lásky a sentimentu ke Star Wars. Je točený pro lidi, kteří na to z lásky a sentimentu ke Star Wars půjdou do kina, protože každá miliarda zisku dobrá. Zoufale obyčejný spektákl a naprosto zbytečný film, který nepasuje mezi staré, ani nové epizody. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“POJĎ MÉ DÍTĚ. MÁME PŘED SEBOU DLOUHOU CESTU...“ /// Tak vono dohromady není vočem vypravovat… taková přetechnizovaná pohádka s kusem ftipu, ve který se zachraňuje lidstvo. Teda aspoň jeho část. Moc mě to nechytlo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že už i vesmír je plnej Číňanů. 2.) Jsem fanda. 3.) Thx za titule „-OverLord-„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Řeči o špinavé válečné akci jsou jenom zkazky, nebo nenaplněné zbožné přání, kde dobré charaktery absentují, či rovnou nesnesitelně prudí a dávají tušit, že ať už za to můžou přetáčky, nebo to takhle blbě bylo postavené od začátku, dost těžko udržíte na tak vratkých nohách film, u kterého víte, jak dopadne, tudíž jakékoliv osvěžení uvítáte, namísto toho, abyste sledovali generický blockbuster, jakých máte do roka desítku, přičemž by bohatě stačilo vyhodit 120 minut a těch posledních patnáct přilepit jako prolog k Epizodě IV, protože málokterý letošní film měl tak silný highlight jako ten, když se ve stínu rozsvítí červený světelný meč. ()

Galerie (233)

Zajímavosti (73)

  • Slavná věta "Mám z toho špatný pocit", která zazněla napříč všemi epizodami Star Wars, zazní i zde. Pronese ji robot K-2SO (Alan Tudyk). (Charpy)
  • Když Jyn Erso (Felicity Jones) prohledává databázi v Citadele, narazí mimo jiné i na imperiální projekt, který se zabývá technologií sledování lodí skrz hyperprostor. Právě tuto technologii používá První řád ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů (2017) ke sledování unikajících Rebelů. V době filmu Rogue One, který se odehrává 34 let před epizodou VIII, jde patrně pouze o teoretickou koncepci. (fifox)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama