Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 2

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Speciální edice jsou bod humusu,který okračuje do dnes na Blůrey.Proto existuje Anti-De-Specialized edice na netu.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

Eodeon

to je otázka, jestli původní negativy jsou. Je plno fám jak byli záměrně zničený - tomu opravdu nevěřím, nebo že jsou ve špatném stavu, nebo že jsou moc dobře ukrytý a jednou vyjdou - tuším, že v roce 2012 se spekulovalo o vydání původních Star Wars na BR. 

 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Kvalita je další nereálný požadavek.Nikdo netvrdí,že to má špičkovou kvalitu.On ale ani samotný originál v kinech jí neměl.Ve sví podstatě ty kinoverze jsou horší než kvalita DVD.Na základě remasterů se obraz vyčistil..což bylo nevyhnutelné..řešíš zbytečné nuance.Sice tě chápu a máš pravdu,ale požadavek tvého smýšlení je nereálný.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Je fakt, že některé cgi prvky přidané do originální trilogie jsou zbytečné, ale vůbec ničemu to nevadí. To i přidání Christensena není nic strašného, právě naopak :-)

na příspěvěk reagoval Fordzy, Fordzy

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

také si rád představuji, že tyhle stařičké VHS kazety představují nejpůvodnější verzi těchto filmů, ale buďme realističtí. beze srovnání s filmovým pásem se nedá říct, jestli ty filmy nebyly v některých místech mezi premiérou a vydáním kazety přestříhány. a i kdyby nebyly, v což doufám, pořád je tu problém s tím, že obraz je na nich oříznutý na televizní formát. nemluvě o otřesném rozlišení.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

já poprvý Star Wars viděl někdy kolem roku 1992. Ještě si to doteď pamatuji, jak soused který tahala filmy na VHS mi s nadšením mlátil do okna, že má všechny Star Wars. Vůbec jsem netušil o čem mluví. :)

Ale vzhledem k věku si vůbec nepamatuji jak co vypadalo :) Takže detailně v hlavě mám až despecialized verzi.

Teď mě napadá, musím se podívat na chatu, máme tam všechny VHS, tak třeba tam jsou :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Fordzy

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Eodeon

To já nevím, původně jsem chtěl demonstrovat jen killdukovy argumenty. Onehdá si vzpomínám že mi říkal, že je větší fanoušek SW než já, protože i když ho nic z EU atp. nezajímá, tak že on viděl despecialized edici a to ho staví přede mě :). To byla pěkná hádka, ale zbytečná, už jsem zjistil že killduke je argumentační troll :).

 (hodnocení, recenze)

Vy to nechápete ? Verze z roku 1977 neexistuje.Protože už v roce 1977 existovalo víc verzí , šlo hlavně o zvukovou stopu,která byla kino od kina jinačí .Zvuk ve SW doznal stovky zmeň než to vůbec bylo možné mít na VHS.Pokud se tedy od tohoto nereálného faktu odprostíme.Můžeme původní verze (obrazu) vidět na těch prvních VHS kazetách.Největší humus ale přišel se speciálníma edicema (tenkrát speciální,dnes jsou to oficiální verze).

na příspěvěk reagoval Eodeon, Merengues9

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Eodeon

No, to se nedá tvrdit z jistotou. Nemůžeš za oficiální verzi považovat tu, která jakož myšlenka se zrodila v Lucasově hlavě, když byl v roce 97 na dovolené v Germánii a napadla ho, při tom, když měl v sobě deset štupláků dobrého pivka a pod sebou jednu dobře vychlazenou Němku. Já když jsem nalitý, tak mě taky napadají kokotiny a všude vidím Daisy. Takže, za oficiální budu radši považovat, tu která vznikla když byl Lucas střízliví.

 (hodnocení, recenze)

Nejlepší verze je z roku 1985.Je zachován obraz i zvuk z roku 1977.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Fordzy

oficiální jsou samozřejmě všechny. nedělej z toho slovíčkaření. tady šlo čistě jen o to vystihnout, co přesně tím Darth_AK mínil.

na příspěvěk reagoval Fordzy, Darth_AK

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

No, kucí, čekal jsem všelicos, ale že naletíte na test trolení, tak to bych od vás nečekal a to vás považuji za jedny z mála inteligentních uživatelů. Já se zatím loučím a slovo předávám killdukovi, tak si to užijte. Oh, někdo klepe na dveře, že by Daisy. Už běžím.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Eodeon

Oficiální je logicky, ta první. Ta nejnovější je logicky ta oficiálně nejnovější, a tudíý nemá takovou váhu jako ta oficiálně první.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Ne, je to Lucasův argument, tak dokaž, že Lucas lže a možná dokážeš, že lžu já, ale nejspíš se v tom sám zamotáš a budeš tvrdit, že v žádném případě nejsi TheDarKnigův mulťák. A akorát tím potvrdíš, že lačníš po původní verzi.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Fordzy

Tys prohlásil první, že Lucas něco takového řekl, takže ty to musíš dokázat. Když to po tobě někdo požaduje. 

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Darth_AK

když už by se dala nějaká verze označit za oficiální, byla by to logicky ne ta nejstarší, ale ta nejnovější.

na příspěvěk reagoval Fordzy

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

To pouze "originální starotrilogisté" jako killduke si myslí že když viděli official verzi, tak jsou něco víc-paradox je že killduke jinak o SW neví vůbec nic, takže něco víc než ten tvůj "plebs" není ani omylem. 

na příspěvěk reagoval Eodeon

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Lucas by takovou hloupost nikdy neřekl. A je to tvůj argument, takže bys to měl prokazovat ty.

na příspěvěk reagoval Fordzy

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama