Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 10

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Videa (37)

Trailer 10

Recenze (1 520)

Fr 

všechny recenze uživatele

“POJĎ MÉ DÍTĚ. MÁME PŘED SEBOU DLOUHOU CESTU...“ /// Tak vono dohromady není vočem vypravovat… taková přetechnizovaná pohádka s kusem ftipu, ve který se zachraňuje lidstvo. Teda aspoň jeho část. Moc mě to nechytlo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že už i vesmír je plnej Číňanů. 2.) Jsem fanda. 3.) Thx za titule „-OverLord-„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Očkem jsem jen nepatrně zavadila o první větu Toma_Lachtaního komentáře a musím s ním jednoznačně souhlasit. Srdce mé zaplesalo v posledních minutách filmu nad zvukem, který lze spojit jen s jediným ... se světelným mečem a s jeho majitelem! Napadlo mě, jestli nejsem tak trochu magor, když se ve svých letech tetelím nad takovou MALIČKOSTÍ, ale co už. Tak, co na tohle říct ... vizuální paráda! Napínavé dobrodružství nesourodé, avšak báječné party, které nezničilo žádné slabé nebo hluché místo či milostná zápletka. Od začátku to jelo jak namydlený blesk a ústa jsem měla patrně otevřená celou dobu neb napínavá akce, gigantická meziplanetární válka, se střídala s vkusným humorem a s hláškami, které mě dostávaly do mých artrotických kolen ... No řeknu vám, že není mnoho filmů, u kterých jsem si řekla, že bych je chtěla vidět v kině znovu. Nicméně přesto všechno se cítím smutně a zklamaně nad pro mě zásadním obratem. Čekala jsem, že to dopadne jinak, ale to je jen můj problém. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Star wars je ako kofola. Ked ich milujes, nie je co riesit. Za mna 9/10 ale hlavne kvoli paradnej druhej polovici, ked to prestalo mat tazku rit. Ale na druhej strane tie nespokojne reakcie chapem. Je to niekde na urovni ep6. T.j. v spodnej tretine serie. Kazdopadne s prehladom blockbuster roku. Update: kazdym pozretim je to lepsie a lepsie ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než epizoda VII, ale zbytečné je to úplně stejně. Co víc říct o filmu, kde je nejlepší postavou robot, který má "jen" roli hláškujícího parťáka. Zajímalo by mě, kdy konečně nové Star Wars přestanou vykrádat staré Star Wars a vytvoří něco nového a zajímavého. (Ne, nemluvím o krádeži plánů samotné, ale o té spoustě scén, hlášek a záběrů.) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Když na první skvělou scénu čekáte 131 minut a délka filmu je 133, je velmi pravděpodobně něco špatně. Tenhle film není točený z lásky a sentimentu ke Star Wars. Je točený pro lidi, kteří na to z lásky a sentimentu ke Star Wars půjdou do kina, protože každá miliarda zisku dobrá. Zoufale obyčejný spektákl a naprosto zbytečný film, který nepasuje mezi staré, ani nové epizody. ()

Galerie (233)

Zajímavosti (73)

  • Když Jyn Erso (Felicity Jones) odchází ze štábu rebelů a prochází základnou na Yavinu 4, je slyšet z ampliónu hlas, který vyvolává Syndullu. Je to odkaz na Heru Syndullu z animovaného seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014).
    (Sidarius)
  • Když Jyn Erso (Felicity Jones) prohledává databázi v Citadele, narazí mimo jiné i na imperiální projekt, který se zabývá technologií sledování lodí skrz hyperprostor. Právě tuto technologii používá První řád ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů (2017) ke sledování unikajících Rebelů. V době filmu Rogue One, který se odehrává 34 let před epizodou VIII, jde patrně pouze o teoretickou koncepci. (fifox)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama