Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jako dite prevelice zboznovano. Ted, po vic nez dvaceti letech opet opraseno. Nebudu kecat, pocitala jsem s tim ze to zodpaduju a radsi to ani nehodim na csfd, ale stal se pravy opak! Prijemne a vtipne pozdneosumdesatkove Retro. Vtipy zadny vykvet originality, ale usmev na tvari vyloudi. Krasna priroda a co se tyce lyzovani tak opravdu kloboucek!!! Tahle ski komedie je pro me takovy maly klenot. To jejich paradni obleceni (nikdy neprestanu mit slabost pro "neonove" lyzarske overaly a tupirovane vlasy), ty klasicke lyze, ucesy a hlavne... ty triky co tam vali! Ja jsem teda dnes otravena jak hadi zub, neb jsem spatne spala a rano jsem musela dostat tri injekce, ale kdyz si vzpomenu jak jsem na tohle vcera koukala tak se tady zase usmivam jak mesicek na hnoji a hned se citim o neco lip! Btw. snowboardista, jak by rekla ma pubertalni kamaradka, byl taky "cajk", pamatuju si ze jako dite jsme tu jeho Turbo jizdu davali na VHS tak desetkrat po sobe a vzdy nam prisla bozi. Jako i vcera. O je, toto byla prijemna vec. Hory jsou stejne nejlepsi, hory vladnou, vsechno ostatni je na nic a vsechno ostatni se muze nechat odstrelit treba nekam na Mars! ()

Mol 

všechny recenze uživatele

SHOOTIN' THE HOLE IS JUST LIKE MAKIN' LOVE. BUT I'VE NEVER MADE LOVE. GOOD LUCK! Old schoolová komedie, kterou jsem jako dítě miloval. Už začáteční battle se zipama nastartuje tuhle šílenost do nebeských mraků. Jednoznačně nejvíc jsem si však užíval scény se schizofrenickým snowboarďákem. "Nechtěl byste si poslechnout trochu naší muziky?" - "Né, to je dobrý" - !!!!!!! - "VYPNITO!" - "No, to je muzika.". Jak říkám, to se prostě musí vidět. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl někdy v polovině 90. let na Nově. Tehdy to Nova dávala docela pravidelně, ale pak se to úplně vytratilo z televizního programu. Dnes jsem to viděl poprvé od té doby, po nějakých 23-24 letech. A musím říct, že zůstaly jen nostalgické vzpomínky na ten absolutně dokonalej film, který se za ty roky změnil k nepoznání. Sice stále si pamatuji toho chlapa se třema tvářemi, ty salta na lyžích, zběsilé honičky na sjedzdovkách. Jenže to vše úchvatné vyprchalo. Dneska s odstupem let je to už jen průměrná podívaná. Ta crazy komedie už tak moc nedává smysl, navíc podobných lyžařských komedií je už spousta. Už to není ten punc originality jako před lety. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jako malému se mi doma hřála kazeta s Lyžařskou akademií ve skříni, tak jsem chtěl zavzpomínat. Pamatoval jsem si už jen matně chlápka s maskama a přetahovanou na lyžích. Hodně místa tu je vyplněno sjezdem kopců a zpěvem, který moc nevítám ve filmech, takže úplně ono to není. Jednou za deset let se na to ale dá dívat. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Patřim mezi ty, co film viděli v dětství někdy na začátku 90. let. Dneska tento film běžel na MGM, tak jsem se schválně zkusil podívat. Bylo mi předem jasný, že z toho teď asi moc nadšenej nebudu, ale byl jsem fakt zvědavej. Co k tomu říct? Pokud v nějakym filmu podá nejlepší hereckej výkon ze všech pes, tak to asi mluví samo za sebe. Herci mi připadali jako banda naprostejch amatérů a všichni buď nehorázně přehrávali a nebo byli úplně neviditelný. Opravdu nechápu, kde takový "talenty" vyhrabali. Co se týče filmu, tak ten sází na poněkud lacinej typ humoru, kterej je založenej převážně na tom, že někdo jede na lyžích a nemůže zastavit nebo někdo někam spadne, praští se do koulí a podobně. Já to beru a rozhodně nepatřim mezi ty diváky, co potřebujou mít u komedie pocit, že sledujou "inteligentní" humor. Jenže tady je těch vtipnejch scén dost málo a většinu času na obrazovce akorát vidíte, jak někdo lyžuje. A koukat na lyžaře, to neni nic pro mě. Takže jednu hvězdu dávám za anglickýho buldoka, kterej snad jedinej dokázal zahrát to, co se po něm chtělo (Navíc já mam tyhle pejsky fakt rád, i když radši mam teda americký buldoky a do americkýho filmu by spíš pasoval americkej buldok, ale tak aspoň něco :-) a druhou hvězdu dávám za scénku s hledánim kontaktní čočky na sjezdovce. Nic víc jsem v tom filmu nenašel. A uživatelům, co tady píšou, že je to srdcovka z dětství, doporučuju, aby se na to radši nedívali nebo pravděpodobně přijdou o iluze jako já. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama