Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

Han22 

všechny recenze uživatele

Paradoxně snesitelnější než první díl. Nechutná fekální hovadina je to řádná, scény plné blití, spermatu a perverze jsou tu stále (TV show), ale díky zasazení do budoucnosti a jakémusi pokusu o příběh je to sledovatelné. Ke konci mě ty postavy začaly i celkem bavit, asi jak si člověk zvykne na retardovaného, ale vtipného a věrného kámoše. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tentoraz sa vírivkou nepôjde do minulosti ale do budúcnosti. Herecké obsadenie: Absencia Johna Cusacka bola citeľná. Dával do príbehu istú racionalitu. Adam Scott bol veľmi slabou náhradou a skôr to bol taký chlapec na facku ako nijaký ťahúň príbehu. Prevedenie: Veľa dobrých scén na ktorých sa dalo zasmiať, dosť fekálny humor ako aj v prvom diely ale mne sa tento typ humoru páči. Horšie to už bolo s príbehom, ktorý tam skoro vôbec nebol. Pocity: Čo sa týka zábavy, dá sa na to pozerať. Čo sa týka dôvodu existencie druhého dielu, ten doteraz nechápem. Jednotka bola príjemná nostalgická a vtipná. Dvojka zbytočne iba tlačila na pílu. Pridaná hodnota: Myslím, že pri podobných filmoch sa o tom asi ani netreba baviť. 57% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po solidní jedničce je dvojka velkým ústupem ze slávy a naplňuje tak rčení o dojení mrtvé krávy.Většina hlavních hrdinů sice zůstala,ale ani to nezabránilo tomu,že prvních 10-15 minut je snůškou trapností a vulgarit a osobně jsem hodně váhal jestli vůbec koukat dál.Poté sice dojde ke zlepšní a dokonce se objeví i pár vtipných hlášek a náznak několika slušných nápadů,ale to je tak všechno.Craig Robinson,kterého mám normálně celkem rád se sice celkem snaží,ale příliš se mu nedaří vyvážit hlavně Corddryho postavu,která je ještě větším idiotem než v jedničce.Asi nejvtipnější část filmu tak diváky čeká až s nástupem závětečných titulků a to je na pokračování poměrně dobré komedie set sakra málo...40% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl stroje času mě naplňuje nejasnou rozpačitostí. Na jednu stranu humor je jednoduchý a trefný, takže se člověk často alespoň usměje. Na druhou stranu To má drajv asi jako by to všichni natočili na jeden zátah. Prostě hele volný štáb, jdeme to rychle natočit, ono z toho něco vyleze. Jako zábavná kulisa k vedlejší činnosti, třeba úklidu či letargickému polehávání, je to fajn. Tudíž tři hvězdy při nulovém očekávání. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama