Reklama

Reklama

Film vypráví příběh gangsterů, dvojčat Reggieho a Rona Krayových, jedněch z nejznámějších neblaze proslulých zločinců v historii Velké Británie a jejich říše organizovaného zločinu, kterou v 60. letech dvacátého století vybudovali ve východní části Londýna. Hlavní dvojroli Rona a Reggieho ztvárnil Tom Hardy. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (552)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom Hardy se pro mě stává jedním z nejzajímavějších herců loňského roku. Legendám zločinu jsem příliš nevěřil a kino jsem vynechal, ale ukázalo se, že jsem prohloupil a film mi sedl jako prdel na hrnec. Gangsterky mám navíc rád a jelikož mě potkalo to samé s Man from Uncle, tento rok už si podobné kousky ujít nenechám. Nejedná se o nějakou pecku, na kterou se bude vzpomínat a připomínat ještě roky, ale rozhodně jde o svižný, zábavný a nenudící drama s fantastickým Hardym v obou rolích...Už jsem to asi zmínil, ale Hardy je fakt bůh s charismatem dalšího boha...90% ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Legendy zločinu se určitě nestanou legendami světové kinematografie. Slabší odvar gangsterského filmu, naprosto znehodnocený romantickou dějovou linkou. Tenhle film je dokladem toho, že kvalita se od filmové tvorby přelívá do seriálové tvorby, kdo si chce užít současný vrchol žánru, musí místo do kina usednout k televizi, třeba k famózním gansterským seriálům Peaky Blinders nebo k jejich zaoceánskému dvojčeti Impérium - Mafie v Atlantic City ... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $1,867,859Tržby Celosvetovo $38,800,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ toto je ta práva látka pre Briana Helgelanda, toto mu sedí, k tomu keď tu má ťahúňa ako momentálne Tom Hardy je, radosť pozerať, správne drsné a drzé, nechýbajú správne frky, hefty /videl v kine: 80%/ ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Ryze subjektivně zabarvené hodnocení: zbožňuji mafiánskou tématiku a Toma Hardyho, proto 5 hvězd. Hardy ve dvojroli vytvořil věrohodně bratry/ganstery, nastudoval oba záporáky na výbornou, což režisér vystavuje spíše, nežli děj. Krimi se zábavnými glosy s otazníkem, zda láska může změnit tvrdé jádro uprostřed dobývání špinavého Londýna. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Nebyť dvojitého Hardyho, ten film by nikdy neuzrel svetlo A-čkovej ligy a hlavne, celosvetovej pozornosti. Z dramaturgickej stránky je to, dá sa povedať, skôr nepodarok, než prínos. A tak je najsilnejšiou devízou filmu dvojrola zahratá jedným hercom. Posledná tretina na odzývanie. A to je veru zle. Čo dodať: Hardy je pán herec. Ale to už vieme dlhšie... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Pro některé scény bylo nutné zakrýt veškerá Hardyho tetování. Zamaskování trvalo 4 hodiny. (Zdroj: tomhardy.org) (Petrasuvicka)
  • Natáčení probíhá zejména v centru Londýna, konkrétně ve Waterloo v Roupell Street, v The Ivy House v Peckhamu, Watts Street v části Wapping, South London, East End, ve Vallance Road a na Burnham Beeches v Buckinghamshiru. (Zdroj: dailymail.uk) (Petrasuvicka)

Reklama

Reklama