Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

petero 

všechny recenze uživatele

Je to strašne ukecané. Keď dôjde na akciu Oblowitz sa síce snaží, sem tam nám predvedie nájazd kamery, rýchle opakujúce sa prestrihy, pyrotechnici sa tiež trošku pohrali a Steven si aj zastrieľal a keď sa pobil mi to pripadalo že sa pozerám na toho jeho tučného dvojníka čo ho zvykne parodovať. Je neobratný a celý film je oblečený v hrubom dlhom kabáte (aj keď je v byte alebo v reštaurácii) až mi to prišlo v niektorých momentoch trápne. Slabý spád. V podstate jeho ďalší bezvýznamný film. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se bál co ztoho vyleze, ale nakonec to bylo docela dobré. Zaujali mě i vedlejší postavy třeba ten Dinois nebo ten co vypadal jak Ray Charles. Přestřelky ušli a příběh taky ušel. Dobré. PS: a to si nikdo opravdu nevšiml toho auta na obalu který je stejný uplně jako to auto na obalu Bestie?? ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Seagal má pupek. seagal má hodně velkej pupek. A ten hodně velkej pupek musí celý film schovávat pod kožichem (stejně jako v Patriotovi), aby ten hodně velkej pupek nebyl zase tolik vidět. Dřívější Seagalovy filmy nebyly nějaké skvosty, ale člověk byl zvyklý na to, že vyvraždí rodinu teroristů a dá jim pořádně na držku. No v Cizincovi se toho vůbec nedočkáme, jeho tlusté ruce se jaksi o něco snaží, ale je tak třeikrát za celý film a při těch pohybech s tím abnormálním pupkem vypadá celkem směšně. Ono už jméno režiséra Oblowitze neznačí nic dobrého a tušení se naplní, protože film má hodně špatný scénář, jehož dialogy jsou směšné a místy se zdá, že pozorujete trapnou parodii. Herci a grimasy jsou opravdu zoufalí a člověk už jen říká, aby jim to ten pupkatej Seagal konečně natřel vy jste měli od tohoto filmu pokoj... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ve scénáři jsem se ztrácel, ale musím říct, že střih to mělo slušný. Příjemný vyprošťovák po ruských uměleckých filmech:) (Seagal mě v tomto filmu fascinoval... jeho minimalistické herectví, při kterém se sotva pohne - ať už tělem, nebo v obličeji, krátké věty... tento film je plný naprosto neznámých jmen, ale Seagal hrál nejhůř). ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto snímku má Steven Sádlo problémy už i s přelezením zábradlí, což tvůrci vyřešily pomocí různě zpomalených, nebo naopak zrychlených záběrů, kterými je ostatně "Cizinec" vůbec hojně prošpikován. Demence rozličných nájemných zabijáků - pro novější seagalovky příznačná - zde dosahuje astronomických rozměrů a spolu s naprosto debilním příběhem a ubohou výpravou nedává jiný součet než nejčistší odpad!. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama