Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se bál co ztoho vyleze, ale nakonec to bylo docela dobré. Zaujali mě i vedlejší postavy třeba ten Dinois nebo ten co vypadal jak Ray Charles. Přestřelky ušli a příběh taky ušel. Dobré. PS: a to si nikdo opravdu nevšiml toho auta na obalu který je stejný uplně jako to auto na obalu Bestie?? ()

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Áno Steven, my všetci dobre vieme, že ovládaš bojové umenia karate, aikido, jiu jitsu, hokaido a toyota, no v každom filme nám to nemusíš dokazovať, že dokážeš vybúchať celý bar o 20 mužoch za menej ako 3 minúty...bez dôvodu. No názvy Seagalových filmov o niečom svedčia: Tajný agent, Patriot, Profesionál, Zabijak, Cudzinec, Beštia, Pomstiteľ, Ochranca, Vykonávateľ ...či ? ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Kdo to byl?" - "Nevím, ale mluvili dánsky." Inu, Stevene Segale, nebyli to tedy čirou náhodou Dánové? Takhle jsem se zprvu ptal sám sebe, jenže postupem času mi bylo víc a víc jasné, že to Dánové vůbec být nemuseli, neboť v tomto filmu bude zřejmě možné opravdu vše. A taky že bylo. Jedna hvězdička je za zjevnou (leč víceméně marnou) snahu natočit něco alespoň trochu koukatelného. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Fakt to bylo jen ze zvědavosti a čekal jsem to nejhorší. Očekávání tragedie filmu paradoxně pomohlo, protože to je pouze vícekrát nekoukatelné. Ne doslova tragedie za kterou se stydím že jsem viděl. Takže pokud chcete vidět to lepší z horšího (to zní padle na hlavu, ale snad se v tom někdo kdo se bude chtít na film podívat najde) a jste Stevenův fanda (i exfanda se myslím počítá) tak víte na čem jste. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, ale ani na tři hvězdy to u mě jako standardní akční film nedosáhlo kvůli nekvalitně natočeným akčním scénám. Já chci vidět detailní akci, ne pár zpomalených nastříhaných záběrů, kde je stejně hovno vidět, detailně není vidět žádný Seagalův chvat. Takže to hlavní v jeho filmu je utopený a promrhaný. Seagalovy filmy se pyšnily jeho dokonalou bojovou technikou, dnes je to totálně odbytý, takže pak není divu, že i fanoušci tohoto herce jsou nevrlí při hodnocení. Ale abych dal odpad filmu, na který se jinak dá docela v pohodě dodívat, tak bych musel být zaujatej. A to tu mnoho lidí už z principu k Seagalovi či Van Dammovi je. Odpad dávám sračkám, který jsou fakt utrpení dokoukat. Toto je podřadně natočený film se Seagalem při hodnocení z hlediska natočených bojových scén, ale nezaujatě je to dvojhvězdičkový film, takže pod úroveň standardní běžné akční kvality, z důvodu, které jsem už psal. Stačilo by jen pečlivě točit souboje. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno