Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Jejda kejda! Že by konceptuální počin bez scénáře? Nemělo to zápletku, vrcholnou scénu ani závěr. Film o tom, že „existují“ nějací tvrdí borci a bezdůvodně se navzájem zabíjejí. Kdyby v tom nehrál Steven Segal a místo střílení by se řešila traumata z dětství a osobní vztahy, mohl tento film uspokojit i „náročné intelektuály“. Obzvláště intelektuálně uspokojivá by byla scéna, kde jeden z padouchů schytá výstřel z brokovnice do prsou, odlítne mu část hrudníku, zároveň vypadne vyskleným oknem z třetího patra a za chvilku zase vesele pobíhá kolem, jakoby se nechumelilo. V uměleckém konceptuálním díle by tento dějový zvrat vyvolal mnohé otázky a jisté vzrušené debaty, zda se má jednat o reminiscenční snahu spodobnit zmrtvýchvstání Krista nebo zda jde spíše o symbolické vyjádření nesmrtelnosti lidské duše. Největší trhák emocí je pak závěrečná scéna. Nejen, že nám musí být zákonitě líto, že film zčista jasna (a úplně bez varování!) skončil, zároveň jsme na pokraji duševního vyvrcholení. Hlavní hrdina odplouvá na loďce kamsi do dáli a čte si srdceryvný dopis. Nezlobte se na mě, víc toho nenapíšu, přes slzy nevidím na monitor. ()

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi nezdařilý film, který si ani hvězdu nezaslouží. Zase samý nudný a předvídatelný přestřelky, Stevenův bojový potenciál opět zůstává nevyužit, což je u něj prakticky jediná použitelná deviza. Hlavní záporák umře a oživne několikrát, ani jsem to už pak napočítal, jak to bylo trapný. Spousta chyb, omylů, nepřesností a asi v tomto filmu najat stejný krejčí, u nějž Steven tak rád šije kožené různý mantly, kabáty, hávy a tlustý bundy, jimiž se snaží zakrýt čím dál komičtěji působící proporce. Posledních deset minut jak Seagal vodí tu přehrávající krávu s dcerkou po Paříži, to byl teda už vrchol ubohosti. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Fakt to bylo jen ze zvědavosti a čekal jsem to nejhorší. Očekávání tragedie filmu paradoxně pomohlo, protože to je pouze vícekrát nekoukatelné. Ne doslova tragedie za kterou se stydím že jsem viděl. Takže pokud chcete vidět to lepší z horšího (to zní padle na hlavu, ale snad se v tom někdo kdo se bude chtít na film podívat najde) a jste Stevenův fanda (i exfanda se myslím počítá) tak víte na čem jste. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsia stara videoSeagalovka ku ktorej som nemal komentar. Tak som si ju po rokoch pustil znova vo viere, ze zvysim hodnotenie aspon na jednu hviezdicku. Na zaciatok vyzdvihnem par kladov. Seagal tu ma nadvahu ale oproti sucasnosti este nebol slepy, takze nenosil okuliare, satku, chranic vajec cize vestu a ani nemal tu sexy briadku, ktora mu ukrutne nepadne. Film sa nenatacal v hnusnom Rumunsku ale iba v polohnusnom Polsku. Seagal tu ma regulernu hlavnu ulohu a nie iba obcasny stek v korom cely cas lezi ako ma dnes vo zvyku. Dokonca tu este nema uplny mam vsetko v pici vyraz, ale iba ciastocny. Este ho evidentne nemal uplne natrenovany. Vsetky tieto aspekty by normalny clovek povazoval za samozrejmost. Seagal a jeho producenti evidentne normalny nie su a cim dalej tym viac nas v novych filmoch terorizuju. No a trochu detailnejsie k filmu. Zapletka je totalny chaos. Seagal tam ma nejaky tajomny balicek a vsetci po nom idu. Preco? To nikto nevie. Akcie tu vela nie je. Par prestreliek, tri kratucke bitky a jeden vybuch. Poviete si, ze to nie je az tak malo. Ale vsetky akcne sceny su neskutocne, neprijemne, divne zostrihane, takze som z nich nic nemal. Takze ako akcny film to je totalny odpad. Vlastne je to odpad ako akykolvek film. Nie je to ani otrasne tym zabavnym spôsobom. 0/10. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po opravdu slabém Zabijákovi, je tohle alespoň nepatrný vzestup. není však buh ví jaký. Steven tentokrát řádí v Polsku. Dunoir, alá záporák, je docela dobrej týpek. Steven bohužel už nemůže předvést svoje triky. Aspon, že ta kamera neni tak divoká a hrozná jako minule. I když i teď má spoustu much. 35% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama