Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe vcelku divný film, ktorý má bezkonkurenčne skvelý námet, za ktorý prikladám minimálne hviezdu navyše. Po formálnej stránke trošku nedotiahnuté a rozporuplné, ako komédia priemerné a ako celok odvážny počin s veľkolepými momentami. Scéna s huslistami dosť dobrá, sem tam by sa zišlo v istých momentoch "odpojiť" pár géniov i v dnešnej dobe. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, ta komedie v sobě má hodně ekologického a snaží se předávat nějaké poselství, ale na druhou stranu jsou zde skvělé vtipné momenty, kdy jsem se skutečně bavil. Navíc tu vidíte Marion Cotillard v jedné z jejích prvních rolí a krásně jí to sluší. Ke konci už to trochu ztrácí, zábava jde do pozadí, ale úvod je skvělou ukázkou francouzské komedie. ()

Reklama

sanikope 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade mám jasno. Plných 5 bez akéhokoľvek premýšlania. Film ma pobavil, nechal ma zamyslieť a chvíľami mi bolo takmer do plaču. Viem, film možno pôsobil ako agitka ale fuck off predsudky. Svet už je v prdeli a tvorca tohto diela na to len poukázal a mňa tým nesmierne potešil. Klobúk dolu!!! ()

popelka595 

všechny recenze uživatele

V rámci ezo-eko-bio filmů snesu fakt hodně, ale tohle mě tak strašně nudilo a prudilo, že to ani není možný. Nápad to přitom nebyl špatnej, kdyby se nám to ovšem nesnažili podat tak černobíle. Takže ač mi je tenhle způsob života sympatický, na rovinu říkám, že bych to nechtěla. Nejsem pokrytec, takže mi nedělá problém přiznat si, že jsem vděčná za spoustu moderních vymožeností (a řadím mezi ně i teplo a pitnou vodu), který nam ulehčují život.. Abych ho ale jen nehanila, je tam minimálně jedna scéna, která se mi fakt líbila (ta se škrábnutým zrcátkem aneb řešíme občas fakt totální kraviny) a za tu dávám tu jednu hvězdu, když mi teda ten film nepřijde už nikdy více na oči :)) ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Poriadne uletené. Naozaj som sa bavil. Akonáhle bol človek odpojený od systému, naozaj sa pár minút tváril ako mentál. Ale ide hlavne o eko-komédiu poukazujúcu na uponáhľané, egoistické a často nelogické konanie, či rovno životný štýl. Trefné a zábavné. Na mňa to platilo. Teda až na zlatý klinček na konci futbalu... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)
  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)

Reklama

Reklama