Reklama

Reklama

Mrtví a pohřbení

Trailer

Obsahy(1)

Filmový horor, odehrávající se v malém městečku na západním pobřeží Spojených států. Jeho hlavním hrdinou je místní představitel zákona, šerif Dan Gillis, který má velké starosti s dlouhou sérií nesmírně brutálních vražd. Musí najít vraha a zabránit dalším tragédiím, jenže tím jeho problémy neskončí. Když nešťastnou náhodou způsobí autonehodu, stane se svědkem neuvěřitelné události. Zraněný chodec si "klidně" nasadí přejetou ruku a uteče. To však není jediná nevysvětlitelná událost. Zdá se, že mnohé z pohřbených obětí brutálních vražd se tajemným způsobem vrací do života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tohle, že měl být nějaký horor??? Nevím, jak si to tvůrci před téměř třiceti lety představovali, ale blbýma a nudnýma kecama hororovou atmosféru vytvořit nemůžete, tedy pokud jste podprůměrní herci a režiséři. Už jen začátek, kdy nějakej guy fotí na středoformátovku a v hlédáček má ve formátu 3:2, na mě neudělal dojem, i když ta buchta co ji fotil a ona ho za to s partou vožralejch námořníku upálila jako čarodějnici ve středověku, docela stála za hřích. Ale hlavně se potvrzuje pravidlo, že u novin pochybné kvality stále vychází dévédéčka se zastoupením 95% braku. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že jsem si spletl film, protože to vypadalo jako bych koukal na nějaké lacinné péčko, ale nakonec se ukázalo, že je to fakt horor. Akorát jsem se příliš nebavil po celou dobu, dalo by se říci, že jsem ten film vlastně pročekal, jelikož jsem neustále čekal na nějaké silné scény, ty nejsilnější přišli ke konci, tam mě film začal bavit:-) ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Výtečná věc, která mě hodně bavila. Hlavní předností je poutavý děj, který udrží pozornost od začátku do konce. Navíc je tam řada velmi dobrých momentů, které to pozdvihují nad žánrový průměr (film si navíc dobře pomáhá dramatickou hudbou). Zamrzí ale občas nelogické chování některých postav (rodinka bloudící v temném domě je svou debilitou vyloženě na pěst) a místy značná předvídatelnost - hodně rychle mi bylo jasné, kam to vše směřuje, včetně samotného závěru, který je nejen předvídatelný, ale i dost stupidní. Btw. hodně mi to připomínalo film Rituál (jsem skoro v pokušení se domnívat, že "posloužil" jako inspirační zdroj). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor o podivném městečku kde se vraždí turisté. Nejdřív je pěkně brutálně zmasakrován jakýsi fotograf, kterého svede hezká žene a následně ho napadnou rybáři. Pak ho upálí, ale on přežije tak ho dodělají v nemocnici. Celé to vyšetřuje místní šerif, ale čím víc se dotoho vrtá, tím víc je to zamotanější. Poněkud paradoxní mě přišel patolog co přijde na policie oznámit, že se mu ztratila mrtvola, když on má se vším největší spojitost. Jo krásné oživování mtrvých. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

"Nádherný" horor ze staré školy. Vítejte v městečku Potters Bluff! Tedy spatřit takovouto ceduli, obracím to na zpět a frčim dokud to nezastaví. Nečekejte v tomto filmu žádné cákance krve na obrazovce, ne že by se zde nějaká ta kapka nenašla, do sytosti si tu však užijete hlavně temnou atmosféru a děsivé tajemství tohoto malého městečka... [9/1O] (Dead & Buried, USA, horror) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (7)

  • Film bol natáčaný v prímorskom mestečku Mendocino v Kalifornii. (Jello Biafra)

Související novinky

Svet bez lží od scenáristu ALIENa

Svet bez lží od scenáristu ALIENa

21.08.2005

Ako by vyzeral svet, keby existoval dokonalý a neomylný detektor lží? Touto otázkou sa bude zaoberať sci-fi thriller THE TRUTH MACHINE podľa rovnomennej knihy Jamesa Halperina. Prečítať si ju a… (více)

Reklama

Reklama