Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tohle bude herecky nezajímavé, ale právě herci ukázali, že i s béčka s nijak valným příběhem se dá udělat hodně koukatelný film. Dobře, mohou za to herci a také trikoví specialisté, protože po téhle stránce snímek funguje skutečně dobře a na scény se velmi dobře kouká. Doladit příběh a bude to parádní. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE TA VĚC ZACHYCENÁ KAMEROU, JE NĚCO ÚPLNĚ NOVÝHO…“ /// V Moldavsku kromě povstalců a americký armády řádí neznámá entita. Servírujou mně (jakoby) autentický záběry z terénu i akce, a zpracováním to místy připomíná sekvence počítačovejch her. Akční (válečná) duchařina, toť zajímavej nápad. Sice žádný veledílo, většina prachů (zřejmě) padla na efekty, ale rozumnej scénář (přiměřeně dávkující vatu a děj), snaživej rejža (držící opratě u vykecávajících scén) a solidní obsazení, dělaj z tohodle bezemočního béčka koukatelnou záležitost /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám vedlejší válečný produkty. 2.) Po vesnici nám běhá kondenzát. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Vojenská hororová sci-fi. Škoda toho až příliš pomalého a nudného začátku, který diváka moc nenasměruje, kudy se bude film ubírat, a tak je nutné postupně odhalovat, že o ty válečné scény, nakolik jsou dobře natočené, ani tak nejde. Myšlenka je zajímavá, upozorňuje i na legendy o nešťastných duších lidí, které zabíjí válka, což je zde vlastně nakonec dovedeno ad absurdum na druhou - ten myšlenkový přesah je zde naznačen decentně, jen ťukne, ale je funkční. Nesoustředil jsem se na fyzikální a technické možnosti/nemožnosti, protože o ty zde nejde. Důležitější je zamyšlení, co vše války po celém světě přinášejí lidem - a co jejich duším. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Videobéčko po vizuálním upgrade. Nic Mathieu natočil sci-fi akčňák jak z pultu videopůjčoven, který se ovšem u současné žánrové konkurence vůbec nemusí stydět za svoji audiovizuální stránku. Silné využití praktických efektů vyloženě potěší, stejně jako slušná atmosféra a originální záporáci s ještě zajímavější a správně přehnanou genezí. Pokud vám tedy naivnější, jednoduší a přímočařejší žánrovky něco říkají, pak směle do toho. [70%] ()

topi 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný vizuál a počítačové triky, které nebijí do očí. Povedená práce. Akční scifárna, ve které jako zbraně vystupují přízraky napájené z lidských ještě nemrtvých těl a proti kterým bojuje skupina amerických vojáků. Celkově dobrá akce i děj, ale něco tomu scházelo. Možná více temnější a hororovější zpracování. Ale jinak ok. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)

Reklama

Reklama