Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Long Long Time (S01E03)

(epizoda)
  • USA Long Long Time
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (342)

rowdys 

všechny recenze uživatele

Výborná voľba Offermana do úlohy Billa, v realite k nemu nemá svojimi zručnosťami ďaleko (Paddle Your Own Canoe). Ľudia čo nadávaju na tých pár gay scén asi nie sú oboznámení s predlohou, hoci v nej to je iba zľahka naznačené. Ak sa niekedy k niečomu hodil album F# A# Infinity od Godspeed You! Black Emperor, tak je to týchto 75 minút. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Hýkání místní anti-lgbti zásahové jednotky jsme se dočkali. Ale všichni víme, že tito lidé vůbec nehráli hry. Protože Bill je gay i ve hře a queer téma je jedním z důležitějších v sérii. Tato epizoda neposouvá děj Joela a Ellie, ale prohlubuje zákonitosti světa. Ukazuje, že ne všude jsou morálka a hodnoty věcí minulosti. Byl jsem dojat a jako fanoušek předlohy díky! Navíc jsem konečně viděl epizodu, která byla pro mě něčím novým oproti hře a to kvituju! ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rád by som si prečítal komentáre ľudí (no bojím sa spoilerov), aby som videl, či je ich kritika korektná, a nie homofóbna, pretože inak nerozumiem, z akého dôvodu môže mať 3. časť najnižšie hodnotenie. V mojich očiach zatiaľ The Last of Us stúpa. Prvej časti som dal sedem bodov, druhej osem a zatiaľ poslednej môžem dať veľmi slušnú deviatku. Páčilo sa mi prepojenie dejovej línie Billa/Franka na minulosť Joela/Tess, ale aj na súčasnosť Joela/Ellie. Odbočka od hlavných hrdinov mi vôbec nevadila, práve naopak, bola naozaj osviežujúca a seriálu dodala väčšiu hĺbku. Sám sa čudoval, ako som si mohol za jednu jedinú epizódu natoľko obľúbiť dve nové postavy, až mi ich osudu bolo ľúto. ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen chci upozornit kvótobijce že ve hře je jasně naznačeno že Bill je gay a měl partnera o kterého se staral.. Za mě je to super rozšíření, bylo to citlivé, skvěle zahrané, plné originálních detailů. Díky tomu že hru jsem hrál jen kvituji že se jim (zatím) daří tyhle rozšíření o původní story, protože kdybych chtěl ať je to stejné jako hra tak bych si ji radši znovu zahrál ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě mnohem slabší, než předchozí dva díly. Poprvé se mi nelíbila změna v toku děje a úplně odpískaná linka s Billem (ta herní). To, že to byla homosexuální love story (pro mě bez emocí, prostě jsem jim to nežral) mi vůbec nevadí a ani tak velká odbočka. Vadí mi, že odebrali jednu z těch nejlepších částí hry a zabili Billa. Naprosto zbytečná epizoda. Obohacující a dobře natočená ano, ale úplně zbytečná. Takovej o něco lepší průměr. 3* - 4* a.k.a 65% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (25)

  • V Billovej (Nick Offerman) pivnici Ellie (Bella Ramsey) zistí, že počítač vysiela cez rádio skladby z 80. rokov. Joel (Pedro Pascal) vysvetľuje, že systém automaticky vysiela cez rádio skladby z 80. rokov, ak sa Bill po určitom čase neprihlási, čo vysvetľuje, prečo Joelovo rádio na konci prvej epizódy zachytilo skladbu z 80. rokov. (molcan2)
  • Epizoda se potýkala s negativními recenzemi, protože obsahovala gay pár. Někteří tvrdili, že to do seriálu nepatří, i když v samotné hře se o tomto páru již hovořilo. (SlytherinBoy)

Reklama

Reklama