Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Rodina (S01E06)

(epizoda)
  • USA Kin
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie nedbají na rady místních obyvatel a pronikají hlouběji do nebezpečného území, aby našli Světlonoše a Tommyho. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S dalším týdnem přichází další díl... Tentokrát se dostáváme do bodu, kde vyjasňuje vztah mezi Joelem a Ellie. To funguje skvěle, konečně je pořádně vidět ta chemie mezi nimi a někdy ukápne slza pak máte zase úsměv na tváři a ten jejich vztah si naplno užíváte. Dočkáváme se velkého polidštění Joela v momentech, kdy dostává panické záchvaty, to je oproti hře nové. Setkáváme se s Tommym, z počátečního euforického znovushledání se opravdu rychle stávají výčitky starých způsobů. Jedinou nevýhodou celého seriálu je podle mě nedostatek akce, putování po Americe tak nedává takové rozměry a pocity nebezpečí. Nemusí se nutně jednat o přímé střetnutí, ale občas by se hodilo alespoň nějakou hrozbu naznačit, jako například plížení okolo clickerů nebo lidí, které se ve hře také dost často objevuje. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neplánovaná zastávka ve westernovém městečku a setkání s bráškou na extrémně nepravděpodobném místě. Této epizoda zásadně chyběla nějaká zápletka a vzrušení. Utopistická komunistická společnost v městečku působila poněkud nudně, když z ní záhy opadlo prvotní tajemno. Příšerně statický díl s takřka nulovým posunem kupředu. Na druhou stranu mu právě tohle dodávalo na důvěryhodnosti a nebylo zde na sílu tlačeno nějaké napětí. V závěru znovu nechyběly opičky. Oddechnutí před, doufejme, epickým finále. [75 %] ()

Reklama

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře zvolený konec, lidi co nehráli hru jsou teď v rozpacích jestli to vlastně Joel přežil nebo ne, ale líbí se mi jak je to autentický ke hře, protože přesně tenhle feel jsem měl na konci týhle kapitoly taky, tam si říkáte ty vole to nemohl přežít a už ho pomalu oplakávate a najednou vidíte že ho Ellie dotáhla do "bezpečí". Doufám že Davida a jeho tlupu kanibalů udělají dobře, protože tohle bude sakra důležitý díl. ()

vladi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A ja musim dat prvy raz 4*. Ani neviem preco... Ale, ak bude pokracovanie podla hry, tak dalsi diel bude iste opat za plny pocet. Vtipne je, ze ja osobne hovorim ako drevorubac, ale u Ellie mi tie vulgarizmy zacinaju prekazat. Taktiez je prilis drza a Joel prilis submisivny. Lebo sem tam by si Ellie hadam aj jednu po hube zasluzila.. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme za sebou šestý díl, který konečně zkoumá mé osobně nejoblíbenější herní období a to jest ZIMA! Vztah mezi Joelem a Ellie se prohlubuje a konečně se vrací Tommy v podání skvělého Gabriela Luny. Další luxusně zpracovaný díl nejen výpravností a podobností s hrou ale i samotným emočním pojetím. PS: těch herních easter eggů je zde snad nejvíc ze všech dílů! 10/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Elliin (Bella Ramsey) kůň Shimmer z videohry „The Last of Us Part II“ se v epizodě krátce objeví jako hříbě. (mikki089)
  • Růžovo-bílo-fialová mikina s kapucí, kterou Ellie (Bella Ramsey) dostane od Marie (Rutina Wesley), se shoduje s herní verzí Ellie, když dorazila do Jacksonu. (mikki089)
  • Pro natáčení epizody bylo použito přes 300 figurantů, včetně koní. (mikki089)

Reklama

Reklama