Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (183)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší epizoda, kterou ale bylo třeba natočit, aby byl příběh Ellie kompletní a abychom chápali její motivace a citové problémy. Bella Ramsey už mě definitivně přesvědčila o tom, že JE Ellie a i tady byla skvělá. Celkově to ale mělo pomalé tempo a až otrocky se to drželo herní předlohy, přičemž ani DLC Left Behind nebylo nic moc. Škoda, že si to nějak neupravili, stejně jako zbytek série. Jinak myslím, že už teď je jasné, že první hra bude rozdělená na dvě série, v jedné to nemají šanci stihnout, když zatím zpracovali asi 35 % hry. Ale já bych za to byl rád, jen ať dají všem postavám prostor. Edit: Aha, tak jen trošku uspěchali konec. Škoda, že to na dvě série skutečně neudělali. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Zendaya z Wishu a snaží sa ukradnúť si nielen poslednú noc s Ellie, jej srdce, ale aj väčšinu tejto časti. Darí sa jej to žiaľ skvele až kým nepríde osudový cucflek. Táto časť nič nevyriešila, je to čistý filler ktorý má ukázať čosi ohľadom konania postavy Ellie. Jeden by povedal, že sa dá celá časť proste preskočiť pretože nič nerieši a celá časť je veľkým Flashbackom. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po třetí úmorné epizodě jsem doufal, že zbytek bude pecička jako ostatní díly, ale bohužel přišel DLC díl, kterej lehce sebere všechny body za nejvíc zbytečnou a nudnou chujovinu. DLC samo o sobě bylo naprostej odpad a nudná pichovina, ale stejně jsem doufal, že to trošku obzvláštní a jako seriálový díl by to mohlo bejt ucházející, ale bohužel je to stejná blbost jako samotné DLC. Snad jsme si tímhle dílem odbyly všechny resty z nudných canon pasáží a už nás čeká jen pořádné finále. Dílů už je málo už takhle to prokládají až moc velkými fillery. Btw LIVINGDEAD už si řekl, že pojede full retard mod? Jako bezcennej ubohej potrat to byl vždy, ale ty jeho recenze poslední půlrok jsou fakt jak z jiný reality. Je ubohý, jak se někdo, kdo očividně neví nic o filmu a seriálu a vlastně jen zvrací na všechny populární věci dostane v žebříčku čsfd tak vysoko. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další krásný díl. Sice jsem čekala víc prolínání s přítomností, ale na konci začne dávát smysl, proč to nemohlo být (čekala jsem, že Ellie odejde a někoho v okolí pozná nebo něco podobného a Joel bude dole sám, protože nevěřil tomu, že by odešla, přestože to po ní chtěl a do toho minulost) a bylo to moc hezký přesně takhle. Jinak, ono nebylo moc velký překvapení, co udělá Ellie po vystoupání schodů sklepa, to muselo bejt jasný i trubce. Ale bylo fajn sledovat ten konkrétní důvod, proč by to nemohla udělat jinak. Proto to závěrečný sevření ruky tak dojme. A už jsem poměrně otrávená (v dobrém!!!) z toho, že seriál tohohle žánru nejvíc funguje po lince postav a emocí. Což je paradoxní, protože kolikrát to pořádně nezvládnou jiný seriály. A to především ty, který to mají určený žánrem. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Ellie (Ramsey) sa pýta Riley (Storm Reid), či jej kúpila dinosaura, čo patrí medzi hádanky, ktoré Ellie kladie Joelovi (Pascal), keď sú na ceste do múzea vo Wyomingu v druhej hre. (molcan2)
  • Blikání Ellie (Bella Ramsey) baterky v obchodním centru je běžný prvek v herním zpracování, kdy musíte zatřást ovladačem, aby se světlo znovu rozsvítilo. (mikki089)
  • Táto epizóda vychádza z rovnomenného DLC k prvej časti hry. Je to retrospektívna epizóda, ktorá skúma jeden z minulých vzťahov Ellie (Ramsey) a jej prvé skúsenosti s láskou a stratou. Režisérka Liza Johnsonová, ktorá hru hrala po tom, ako jej bola pridelená réžia, bola vyzvaná k originálnemu prístupu. (molcan2)

Reklama

Reklama