Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně nechápu, jak někdo může říct, že tohle byla nudná, né-li nejhorší epizoda seriálu. Vztah Ellie a Riley byl úžasný a připomínal mi, když jsme si s kamarády užívali v hamley's v Praze na Laser Game. Nebylo zde žádné tiché místo, tak jako bylo třeba v epizodě 3. Celkově to "odcejpalo".A na závěr, už tak skvělé epizody, sice kratší, ale o to emotivnější rozhodnutí Ellie začít operovat a pomáhat Joelovi, aby nepřišla o dalšího blízkého, jako to bylo s Riley. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné zpracování Left Behind, které funguje dobře a díky tomu víme víc o minulosti Ellie. Víme, proč bojuje tolik o život Joela a takhle se to krásně hodí do této linky. Každopádně se nemůžu ubránit, že to mohlo být kratší, možná se to i více prolínat se současným děním a v přítomnosti se tak dostat dál. Možná je to tím, že se fakt těším na Davida. Každopádně se seriál drží na výši, dokáže vybudovat krásný vztah skrze jednu epizodu, jehož finální tragédie vás semele, i když víte co čekat. ()

Reklama

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další totálně zbytečnej díl, hned po tom s těma dvěma bukvicema. Nemám problém s jinakostí, ale dívat se na ní skoro hodinu fakt nevydržím, taky je to totálně zbytečný a úplně to ten seriál zabíjí. Nevím proč bych se měl nechávat furt "vychovávat" jak od nějakých ziskovkářů. Obě kačeny se chovají jako blbé krafky a konec vyšel naprosto dle předpokladu. Zbytečně dlouhé a o ničem, seriál to nikam neposouvá. Pokud jsem si všiml dobře, tak různé díly točí různí režiséři, zřejmě aby se dostalo i na jedonohé lezby a všechny další pohlaví. Pak výsledek vypadá, tak jak vypadá. Tenhle díl můžete klidně přeskočit, nic se tam stejně nedozvíte. Škoda času a vynaložených peněz. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšia epizóda ale ono ani herná DLC predloha nie je práve najlepšia a nebyť tam pasáže kde Ellie hľadá liek a snaží sa pobiť pár zombošov a lovcov, tak je to dosť nuda. Toto bolo rozhodne fajn a záverečná kontaktná bitka so stalkerom bola cool, teším sa na ďalší part kde dôjde najväčší modafaka celej hry Dávid. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel po smrteľnom údere bojuje o život a my sa spolu s Ellie uberáme do minulosti aby sa zistili, ako odhalila, že je imúnna a zrejme odhalila aj svoju sexuálnu orientáciu. Prevedenie: Ten boštek na konci mi vôbec nevadil, vyplynul totiž z deja a vôbec nebol silený. Čo už ale silené bolo je zápletka s obchodným centrom kde každú sekundu čakáte kým sa tá trápna huba rozhýbe a začne sa niečo diať ale ten výstrel do tmy posledných 5 minút to moc nezachránil. Ale emočne to bolo zas veľmi dobre vybalansované a po tejto stránke je iba málo čo vytknúť celému seriálu.  65% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Táto epizóda vychádza z rovnomenného DLC k prvej časti hry. Je to retrospektívna epizóda, ktorá skúma jeden z minulých vzťahov Ellie (Ramsey) a jej prvé skúsenosti s láskou a stratou. Režisérka Liza Johnsonová, ktorá hru hrala po tom, ako jej bola pridelená réžia, bola vyzvaná k originálnemu prístupu. (molcan2)
  • Elliina (Ramsey) izba v internáte FEDRA je plná odkazov na jej postavu v hrách. Na prvý pohľad sme si všimli množstvo odkazov na Elliine obsesie, vrátane kresieb dinosaurov, plagátov Mesiaca a iných predmetov súvisiacich s vesmírom, komiksov "Savage Starlight" a plagátu "Mortal Kombat II", knihy Willa Livingstona "No Pun Intended Vol 1" a dokonca je tu aj obrázok žirafy. (molcan2)
  • Ellie (Ramsey) sa pýta Riley (Storm Reid), či jej kúpila dinosaura, čo patrí medzi hádanky, ktoré Ellie kladie Joelovi (Pascal), keď sú na ceste do múzea vo Wyomingu v druhej hre. (molcan2)

Reklama

Reklama