Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


V časech nouze (S01E08)

(epizoda)
  • USA When We Are in Need
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellie narazí na skupinu pomstychtivých přeživších – a zaujme pozornost jejich vůdce. Oslabený Joel čelí nové hrozbě. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel leží v smrteľnej agónií a Elllie si berie jeho zbraň aby našla potravu stretáva ale milého psychopata ktorému pred nedávnom Joel odpravil niekoľko kamarátov a teraz sa idú našej ústrednej dvojici pomstiť. To ale ešte nevedia s kým majú dočinenia. Prevedenie: Aj keď som zvyknutý, že v postapo svete sa nehrá zrovna podľa pravidiel aj tak ma brutalita tejto časti dosť prekvapila - v dobrom. Do toho tá kopa pseudokanibalov dosť potešila. Ja som sa na tejto časti vyslovene bavil. 95% ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě nejlepší díl. Napětí, akce, minimum keců - fakt super! Chtěl jsem dát 5, ale ten konec..!? Spoiler: Po tom co rozseká chlápka na cimprcamr (že i kamera je zamrdaná od krve) vyleze ven s čistou mikinou a třema kapkama na tváři..? No a první a jediný kdo stojí venku je Joel..? Uff to nee.. A kde jsou emzáci? Nejen že v ději žádní nejsou, ale všichni se chovají, jako by to tam bylo všechno postříkaný fungicidama a Matka všech hub se odebrala na odpočinek... ()

Reklama

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamaráde tak to ses asi posral, lets fucking go, oni to neposrali, kurva yes to bylo skvělý. Joelův reborn a výslech stejný jako ve hře, parádička. To že tam nedali část z tý pily na to sere pes, ale to že tam nechali to jak Ellie rozmasakrovala Jamese a pak i Davida (kterej byl mimochodem boží) nejvíc cením, jak ho vykuchala, ty emoce co jsem při tom měl, hej nemám slov. Kdybych fakt musel vypíchnout něco co mi vadilo tak to bude délka dílu, ten konec docela rushnuli, mohli tomu dát trošku čas. ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapomněl jsem to říct na začatku, a tak to říkám až teď. Ne, Tlou jsem nehrál, takže nevím s čím mají ostatní problém, protože mně to prostě přijde jako další perfektní epizoda. David se možná neuměl tvářit, ale ty jeho dialogy nebo vše co v té jeho kanibalské kolonii proběhlo bylo perfektní. Zároveň nám tvůrci ukazují i to, že Joel není jen hrdina, ale že dokáže i zabíjet. Koneckonců stejně jako Ellie, která Davidovi nandala více podných ran, než ve hře. A aspoň tady se Bella Ramsey předvedla, že umí hrát, poněvadž to jak sekala a řvala na Davida zahrála perfektně. A ano, i akce byla úžasná. Mno, jsem hodně zvědav na konec. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi zdá, že neznalost herní předlohy je výhodou. Ano, když člověk chce vidět vše, co zná, a současně si neuvědomuje, že tak to prostě nechodí, je to na zabití. Každopádně nevadil mi jistý kalkul, kdy leccos by ve skutečnosti nefungovalo a náhod bylo příliš, protože jinak by se děj moc neposunul. Uvažoval jsem o 4*, ale ta řezničina plná stříkajících emocí si hvězdu navíc zaslouží. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Ellie (Ramsey) používa na lov jeleňov pušku. V hre používala luk. (molcan2)
  • Když David (Scott Shepherd) donese uvězněné Ellie (Bella Ramsey) tác s jídlem, tak ta ho během hádky odkopne stranou. V dalším záběru je ale tác zase na předešlém místě. (Duoscop)
  • Joel (Pascal) volá Ellie (Ramsey) "dievčatko", tak volal svoju dcéru Sarah. Takto konečne vníma Ellie. Vo featurette k epizóde Neil Druckmann hovorí, že Joel túto prezývku nepoužil už 20 rokov, odkedy jeho dcéra zomrela. (molcan2)

Reklama

Reklama