Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Hledej světlo (S01E09)

(epizoda)
  • USA Look for the Light
TV spot

Obsahy(1)

Těhotná Anna vkládá důvěru do celoživotního přítele. Joel a Ellie dojdou na konec své cesty. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (124)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý poznatek, když ženu při porodu napadne zombie, novorozeně je venku bezstarostně a hned! Ale ne vážně, musím uznat, že vybrali maminku Ellie úžasně. Je jí natolik podobná, že jsem spíše odhadoval cut scénu z budoucnosti. Každopádně se divím že LGBT románkům tvůrci v epizodách věnují hodinu a čtvrt čistého času a na finále takto velkolepé, nezbyde ani ta tři čtvrtě hodina. Je to škoda, ale všechny tyhle na sílu tlačené bezvýznamné epizody nesmírně kazí celkové dojmy. Ale být každá epizoda jako tato, rozhodně bych s nadšením sledoval dál. Takhle ještě nejsem rozhodnutý. Poslední díl však úplně kypěl emocemi a příběh byl prozatím úctyhodně zakončen. Navíc jsem si ještě akční záběry nasraného Joela za zvuků bezejmenné vypalovačky rozhodně užíval. ()

Slayaphine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný záver, Druckmann a Mazin z dobrého dôvodu zmenšili objem násilia, záverečná "akčná" scéna má vďaka tomu oveľa silnejší dopad. Úprimne nemám ani čo moc povedať je to remeselne krásne urobené, svet tLoU má svoje čaro a príbeh je silný. Rozhodne odporúčam, už len kvôli Pedrovi a Belle.  Tak a je tu koniec prvej série, čas hibernovať rok kým dostaneme prvú časť druhej hry kde bude moja lojalita k ockovi Joelovi otestovaná kráľovnou Abby. Stane sa zo SeraphinE haterka druhej hry?? Uvidíme nabudúce.  P.S. Ashley Johnson ako Anna tvorí veľmi bizarný meta komentár k postave Ellie. ()

Reklama

mosnak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní představitelka Ellie si zahrála její mamu a udělala na mě větší dojem než současná Ellie. Velkolepé finále se nekoná, opět nesdílím nadšení všech přítomných. Na cely příběh The Last of Us je potřeba více než je 9 dílů (a to ještě o jeden díl méně, protože Billuv příběh byl tak trošku mimo). Prý se finálová epizoda hrála v kine. Nedovedu si představit, že bych jel do kina kvůli 40 minutam. Tvůrci seriálu do toho měli narvat více emocí, epizod, houbovich zombiku a hlavne ... Ellie, která bude podobná svých zjevem i pohyby původní předloze. 57% ()

Pes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem či 4* nedávam, lebo to porovnávam s najslabšími časťami alebo sa mi to naozaj páčilo na 4*... Skôr tá prvá možnosť, s prižmúrením oboch očí a zapchatím čúracej dierky... Nové seriály sa natáčajú skurveným štýlom, ktorý ma dosť znechucuje, je až nechutné aké podobnosti vidím s iným... No nič, počkajme si na druhú sériu a pevne dúfajme, že to nebude katastrofa. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda nebyla asi tak velkolepá jak bych čekal, flashback na mámu Ellie byl fajn, ale finalé v nemocnici bylo takový, že se mi tomu nechtělo moc věřit, seriálový Joel má celou dobu problém proti více nepřátelům naráz, ale najednou se z něj stane Kratos a všechny povraždí jak nic, kdyby to tak bylo celou dobu tak ok, ale zvykl jsem si už na tu realističnost na kterou si celou dobu seriál hraje a pak tohle.... Celkově ten díl byl moc krátký, nebyl vůbec čas na to něco procítit když každá scéna trvala pár vteřin, mělo to mít tak o půl hodiny více. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Žirafu v této epizodě si zahrála skutečná žirafa jménem Nabu. (mikki089)
  • Ashley Johnson, která ztvárňuje Annu Williams, je hlasová herečka ztvárňující postavu Ellie v herní verzi. (mikki089)
  • V epizodě se objevila Laura Bailey jako zdravotní sestra, která svůj hlas propůjčila Abby, hlavní záporačce videohry „The Last of Us Part II“. (mikki089)

Reklama

Reklama