Reklama

Reklama

The Last of Us

(seriál)
  • USA The Last of Us
Trailer 1
USA, (2023–2025), 16 h 7 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O'Neill, Anna Torv, Troy Baker, Storm Reid (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Dvacet let po zániku moderní civilizace je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili. (HBO Max)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Ale to co sem napsal zpětně si neber nijak osobně, to neni nic přímo proti někomu konkrétnímu, mluvím ve všeobecné rovině a každý pokuď si někdo myslí, že do toho spadá, tak s tím mu já nepomohu.  

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Férové, spravedlivé, takové které je založeno na tvém zážitku s daným dílem a vychází tak z tvých dojmů a pocitů. A tvé hodnocení nemohu soudit a ani nebudu, neznám tě natolik abych se v tomhle směru mohl takzvaně za tebe zaručit, mohu jen doufat že tvé hodnocení, je jen tvé a neni ovlivněno něčím. Třeba ? Třeba tím že nemusíš mít v lásce nějakého režiséra a tak můžeš na jeho tvorbu hodnotit více ktitičtěji, než od někoho koho máš v oblibě. 

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

dragon94

Celkovo mi to príjde strašne nudné na to, ako dobre je to hodnotené. Plus predvídateľné a celkovo hrozne... overhyped.

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

dragon94

Práve naopak, ja sám som jedným z tých divákov, a aj tak ma tretia epizóda rozbila. Vždy uprednostním akciu pred drámou, ale v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Druhá epizóda je preto za mňa najlepšia.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ingtar2

Scéna kdy se Berlín baví s tím týpkem co se zabouchl do té holky z trezoru na záchodech. Dohadují se dost nahlas, aby pak Berlín, který vede docela dlouhý monolo přímo pžed dveřmi.. zaklepal na dveře od kabinky, které nemají utěsněný ani spodek a ani vrch.. a ona se ozve jakoby vůbec neslyšela co se za dveřmi děje a prozradí se tak. Je jedna z nejdebilnějších co jsem v posledních letech viděl.

A je fakt, že mě to opravdu bavilo jen prvních pár epizod, než jsem prokoukl, že je to vlastně dost debilní na to jak strašně chytře se to snaží tvářit.

Možná kdybych nikdy předtím neviděl Prison Break, tak by mi to nepřišlo tak okatě stupidní.

na příspěvěk reagoval Ingtar2

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ingtar2

Ne tak úplně. 3. epizoda sice byla kvalitně natočená, ale úplně vybočovala z hlavní dějové linky, aby přinesla příběh, který je sice fajn paraelou na budoucí vývoj vztahu Joela a Ellie, ale jinak je dějově úplně k ničemu. A dát takovou epizodu, která je pro hlavní děj úplně nepřínosná.. jako 3 v pořadí.. když si spoustu lidí teprve utváří obrázek o tom jaký seriál TLOU vlastně je.. Je poněkud nešťastné.

Zkus se vžít do lidí co mají rádi post-apo/zombie žánr, kteří po šichtě přijdou domů, aby si pustili další díl skvěle hodnoceného seriálu.. A místo post-apo.. Dostali epizodu o romanci dvou vousáčů. Takový lidé si řeknou, že tohle není to proč na tenhle seriál koukají.. a tak tomu napaří špatné hodnocení. A to by podle mého udělali i v případě, že by se nejednalo o epizodu o homosexuálech.

Každopádně i když mi 3. díl přišel scénářem docela průměrný a bez nějakého zajímavého zvratu.. Pořád to mělo docela silné a výbornou hudbou podložené zakončení. + Herecké výkony byly fantastické. Takže ta epizoda divákům, alespoň něco dala...

7. díl je ale silný podprůměr, který v sobě nemá nic co by jakkoli vyčnívalo.

na příspěvěk reagoval Ingtar2

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

dragon94

Hodnotenie 3. epizódy sa dá jednoducho zvaliť na homofóbov, stačí ti prečítať si niektoré komentáre. Pri tom 3 epizóda bola za mňa druhá najlepšia. O 7 neviem, nevidel som a plánujem tak urobiť až o nejaký čas.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

highsmith

No nestraš. 8 díl adaptuje moji nejoblíbenější část a dle proma to vypadá skvěle.. Jen se bojím jak to všechno stihnou. Co se finále týče tak mám docela pochybnosti, když vim, že bude mít stopáž jen 42 minut.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Co znamená seriózní hodnocení? Jasně dát něčemu jasně kvalitnímu odpad jenom protože je tam třeba záblesk LGBT nebo podobný nesmyslný důvod.. je extrém.. ale pak je tu i ten opačný extrém, kdy někdo dává 5* všemu možnému.

Jsem já neseriózní, když jsem dal ODPAD Artušovi? Papírovému domu 2*?  Blade Runnerovi, kterého jsem se zoufale snažil na 4x dokoukat Odpad? Nebo třeba pro mě z nepochopitelného důvodu kultovním Pelíškům 2*?

na příspěvěk reagoval Ingtar2, Yoshitsune, Yoshitsune

highsmith

highsmith (hodnocení, recenze)

Obavam sa ze najhorsie nas este len caka. A trotli budu vriestat ake je to fantasticke a kto nesuhlasi tak sa tomu nerozumie a je homofob.

na příspěvěk reagoval dragon94

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jak už jsem psal víc jak 40 % si to nezaslouží je to jedna velká nuda. Naprosto přeceňovaný seriál a k tomu ta ne sympatická kravka tomu moc nepomůže. Víc jak polovina dílů je jen vata, která děj nikam ne posouvá a je to v podstatě o ničem. Už aby to skončilo a můžu zapomenout. 

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

A myslim ze by neuskodilo, ak by sa nou zacal riadit aj sam TheDarKnig.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hmm, co takto vziat si k srdcu DarkNigovu radu?

"Ty se nauč žít s tím, že tvůj názor, ba ani názor většího počtu lidí neznamená, že ho musí mít lidé všichni. "

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94 , Rypicong

Ano zpochybňuji jak tady, tak i u dalších věcí hodnocení, sou tady různí pacienti a žádné kontroly, žádná ochrana která by zajišťovala seriozní hodnocení. Lidi před tím zavírají oči a nebo se od toho odvracejí a běda tomu, kdo na to začne upozorňovat, snese se na něho vlna sraček. Ale já rád budu do toho tepat, už sem totiž brodil v hovnech. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rypicong

Kdo ví a nenech se zmást, mám rád Sony a tak, ale k jejich hrám se vyjadřuji férově, takže né všechny hry od Sony mám rád. Určitě nejsem žádný fanboy, v tomhle směru :) 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Takže když má nějaký film skvělé hodnocení, tak tomu hodnocení nevěřím. Ale zároveň když má nějaký film špatné hodnocení, tak k tomu přistupuji obezřetně. Spíš než na základě hodnocení, dávám na své zkušenosti, s daným režisérem, hercem, atd, atd. Moji důvěru, si třeba získal Netflix a to tím, že mi dává kvalitní podívanou, to že i na Netflixu se objeví něco špatného, beru jako riziko které sem ochotný podstoupit, ale je u něho větši šance, že se mi tam budou věci líbit. Takže i když sem tam viděl, pár špatných věcí, vracím se tam rád, protože vím riziko spálení je tam minimální. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ta důvěra v to hodnocení a v ty názory, tady prostě neni, byla tady kdysi před lety, ale ztratil sem ji a dle všeho se to tady nevyvíjí k dobrému.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Když máš s něčím, s někým, atd špatný zkušenosti, tak v budoucnu prostě očekáváš, že to bude taky špatný. Přistupuješ k tomu opatrně, skepticky, nedůvěřivě a když se pak ukáže, že tvé obavy byli oprávněné, tak nejsi ani překvapen. 

Související novinky

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

16.07.2024

Jen pár měsíců nazpět jste se u nás mohli dočíst, že plánovaná třetí řada veleúspěšné Euforie se zmítá v problémech a není zdaleka jisté, jestli se vůbec na druhou sérii bude nějak navazovat a příběh… (více)

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama