Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 5

Recenze (244)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád mě dokáže překvapit bohorovnost a naprostá absence filmařské sebereflexe filmařů. Nazvat restartem něco, u čeho muselo být jasné každému, kdo se začetl do tří stránek scénáře, že to žádný restart nebude, možná tak nějaké zapomenuté TV série na tom nejnudnějším kanálu, kde to budou dávat ve dvě ráno, aby kaliči měli po návratu z pařby u čeho usínat. Na usnutí je to tak akorát. Pořádná porce nadhledu... Chci psát filmové anotace. Dobrej job, ani ty filmy nebudu muset vidět. Nuda. Nejhezčí je prostředí. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Často chodím do kina i na filmy o kterých vím, že za moc stát asi nebudou. Poslední dobou se snažím být ale spíše vybíravější, na tohle jsem teda nakonec nešel. No, úplně špatný film podle ohlasů, jak tu registruju, to dle mě určitě není. Jen tu jsou dvě hlavní chyby. První, že už je to děsnej kopírak, jak příběhově tak scénáristicky atd. No, není se čemu vlastně ani tak divit – je to přece remake či restart. A ta druhá, hlavní hrdina mě moc neupoutal. Rozhodně nebudu říkat, že byl nějak extra strašnej, ale moc mi k této roli nesedl. Akce je taková stereotypní, nic mě extra nepřekvapilo a nenadchlo, ale byla ovšem natočena dobře. A souboje byly dobré, ty mě bavili. Akce jako celek začala ale už ke konci nudit, což měl za následek i nezáživný příběh. Hudba se ale povedla, stejný skladatel v původní Stathamovské trilogii, který skládal hudbu k dvojce a trojce, takže pohoda. Není to zlý film, ale také nic nového. Dávám s odř.ušima tu 3* pač mě film nějak nepohoršil a neměl výrazné zápory. 1 shlédnutí mi ale stačilo. Tudíž čistý průměr. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama