Reklama

Reklama

Mariňák 2: Bitevní pole

  • Česko Mariňák 2 (více)
Trailer

Bitvami zocelený desátník Chris Merrimette se staví do čela jednotky, která má za úkol zásobovat odlehlou základnu na hranici Tálibánem ovládaného území. Během cesty skrz nepřátelskou provincii Hilmand je ale jednotka zastavena americkým námořnictvem a dostává nové, důležitější zadání: pomoci afghánské ženě, která je známá svým odporem k Tálibánu, uprchnout ze země. Bez tanků a podpory ze vzduchu se jednotka musí probít napříč válkou zničenou zemí a dovést ženu do bezpečí. V hlavních rolích napínavého a akcí nabitého filmu Mariňák 2 se představují Stephen Lang (Avatar), Esai Morales (Myšlenky zločince), Cole Hauser (Pád Bílého domu) a Bokeem Woodbine (Riddick). (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Sračka jak brno.Fakt nechápu ,že todle je 2 .díl marináka.První díl u mě vítězí jako dosti nejlépe zpracovanej film,tohle pokračování stojí za hovno ,no měli by spíš změnit název .Všichni béčkoví herci co sáhnou po každé kravině a scénáři co jim padne do ruky.No budiž doba je zlá a každý potřebuje vydělat každou korunu.30% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film by lepšie pasoval napríklad do série ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU, ale ak si odmyslíme názov odkazujúci na skvelého protivojnového MARIŇÁKA, je tento film fajn. Klasický béčkový vojnový (či skôr akčný) film z Afganistanu. Stál sa niečo zaujímavé deje, k postavám si pomerne rýchlo vytvoríte vzťah, akčné sekvencie majú hlavu aj pätu. Finálna snaha o hĺbku je trochu kostrbatá, ale film je lepší ako ZA NPRIATEĽSKOU LÍNOU 2, SNIPER 2, SNIPER 3 a takmer rovnako dobrý ako STEAL TEAM 8: ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

U jedničky se mi líbilo, jak se zaměřovala především na postavy a jejich psychologii, než aby všechny okamžitě vrhla do boje. Dvojka na to šla obráceně - přišla s (mimochodem pohlednou) eskort misí, hromadou akce a jen letmého soustředění na hlavní charaktery, o nichž jsme se díkybohu něco málo dozvěděli a držet jim palce nebylo tak těžké, ale už to zkrátka nebylo ono. Bitevní scény nevypadají nejhůř, pořád je to relativně dobře natočený a místy výpravný film. Pokud tedy mluvím o filmařské práci, nikoliv o scénáři. Ale méně bývá více. Předchůdce si dám kdykoliv znovu, tuto výpravu lehce podbarvenou nadějí a vzdorem rozhodně ne. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

No nemuselo to dopadnout špatně, kdyby...kdyby byly v řiti ryby nebyly by v rybníce...kdyby to mělo trochu smysluplný děj...kdyby se ti amíci přestali rochnit v "lásce k vlasti", když je všem už dávno jasné o co jim od začátku šlo...no prostě samé kdyby...Pár scén bylo ovšem dobrých takže díky nim a mé lásce k válečným filmům jsem hooodně smířlivá. Za mě 70% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hodně nepovedlo. Začátek akce je brutálně rychlej asi 4x hodiny se čeká na pyrotechniky, kteří se nedostaví, tak si budou muset, se strašidelnou igelitkou ze který čouhaj dráty, poradit sami. Po hlavní přestřelce se dostaví i jakýž takýs napětí při klusání po horách a změnou priority zásobovacího konvoje, na doručení zásilky v podobě v.i.p. osoby Afganské opozice. Pak už se sype další nálož hoven a náborový video ke strýčku Samovi může začít. S jedničkou to nemá nic společnýho, děkuji za pozornost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V úvodní scéně při útoku na základnu je zabit velitel střelou z RPG. V dalším záběru na něj z ptačí perspektivy lze však zřetelně spatřit, že postava stále dýchá. (Topper.H)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno