Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání na poli béčkových filmů vůbec a to totálně, vedlo toho vypadá Hard Target 2 jako nejlepší akční film vůbec. A přitom film má všechno, nebo se aspoň tak tváří, výborné lokace, takže bitky/příběh se vždycky odehrává na zajímavým místě a fakt se mi líbili. I na tom soundtracku si dal někdo záležet, mají hezký šmrnc a hodí se k zemi kde se odehrává příběh. I ten příběh, je kupodivu docela hezky vyprávěn a slušně utíká. Herci podávají výborné výkony, berte v potaz, že je to akční výplach, takže jejich role dobří vs zlý, sou zahraní na jedničku. A jak tak koukám, teď je zvykem obsadit nějakého herce/herečku kteří se umějí rvát, a obsadit takového člověka do role, kde stojí a čumí, ano narážím na Gina Carano. Je to zase tak nevyužitý potenciál, tak hrozně moc promarněný, Carano je zde v podstatě spíš obětí únosců a hraje takový ten typ holky, co se nechá unést a brečí, že ti zlý a ošklivý pánové ji unesli a úchylně na ni civí. A já se tak hrozně moc těšil, hrozně moc, přímo nepředstavitelně, ale film je zabit akcí, ano tím čím tenhle film má vynikat, je pohřben. Jako na bitky se hezky kouká a některé sou i docela povedené, bitka ve městě, bitka v baru, plácaná s Bautistem. A i sám Bautista ve filmu vypadá jako zvíře, hora svalů, co přetéká agresí a i dokonce zahýbe kozama, to bylo asi pozdrav divákům. Však byť tak vypadá, vůbec se tak nechová, stojí, nemluví, nemrká a pak odejde, je to spíš takový panák. Ale byť se na bitky kouká sebe líp, tak v nich neni cítit zuřivost a divokost, tedy tyhle bitky sou spíš jako taneční kreakce, ze soutěže "Když hvězdy tančí" totální opruz a nuda !!! Neni v nich cítit ta rivalita a to že si dva bojovníci chtějí rozbít hubu. Jak je jenom tohle možné ?? Hlavní hrdina místo toho aby surově a totálně bezohledně, ztřískal všechny záporáky na place, tak tam dělá roznožky, piruety a break dance, hip hop pyčo, joo joo gangsta, už jen chybělo že se chytne za rozkrok a vytáhne si ho až k bradě. Největší zklamání, nejen v tomhle roce, ale i na poli akčních filmů. Všechna naděje tak směřuje k filmu Boyka: Undisputed IV, to je poslední film, který tohle všechno může zachránit, ten film je poslední nadějí. PS : titulky ani nebyli zapotřebí. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kurt Sloane (Alain Moussi) přijíždí do Thajska, aby zhlédl zápas svého bratra Erica (Darren Shahlavi) s místním šampionem Tong Po (David Bautista). Eric při souboji umírá a Kurt se pod vedením Duranda (Jean-Claude Van Damme) připravuje na odvetu... Ve filmu má skryté cameo Michel Qissi, který Durandovi skrz mříže své cely řekne: "Hey, forgot about me?" / "Hej, nezapoměl jsi na mě?" JCVD je v několika scénách předabován (mluví svým hlasem a najednou ne) a to kazí jinak dobrou technickou stránku. Georges St-Pierre (Kavi) se objeví pouze v menší roli, ale několik úderů s ním vymění jak Moussi tak Van Damme. I Alain Moussi se v Thajsku dočkal svojí akční scény se slony. Koordinátora kaskadérů a bojovou choreografii dělal Larnell Stovall. Na plakátu mohla klidně být Sara Malakul Lane (Liu), protože má zajímavější roli jak Gina Carano (Marcia). Eric Sloane je poslední rolí, kterou ztvárnil zesnulý Darren Shahlavi 1972-2015. THE PRODUCERS WISH TO ACKNOWLEDGE THE PASSING OF DARREN SHAHLAVI WHOSE TALENT AND HARD WORK WILL BE MISSED. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma opravdu už nechápu. Kdysi zničili kult prvního Kickboxera naprosto debilní pokračování, kde nechali postavu Kurta zavraždit protože se jim na to Jean vysral a o dekádu později si sám Van Damme zabije šanci to všechno napravit. Kickboxer z roku 1989 je vůbec můj nejoblíbenější film s Van Dammem, skvělá atmosféra 80.let, výtečná choreografie, přehledné akční scény, fantastický Hertzogův soundtrack a Michel Qissi jako démonický Tong Po. Prostě nesmrtelná klasika VHSesek našeho dětství, kult, parádní akční béčko a nový Kickboxer je naprostý brak, scénářem vesměs kopírující vesměs se snažící o něco nového, ale bez švihu, s naprosto tragickým tvůrčím týmem a nulovým zapálením. Souboje sou strašný, hudba jak z déčkovýho porna, logika naprostá nula, idiotské chování postav (hlavně té policajtky a vůbec všech těch podivných rádoby fízlů.) Braková kamera a stupidní dialogy. Van Damme sice kope docela slušně, ale co tam dělá, proč tam vůbec je...to je věc druhá, navíc je v půlce scén předabovaný bůh ví proč nějakým mutantem. Prohra a bolestivá snad až na dvě nebo tři slušný bitky a finální likvidaci té nepohyblivé opice Bautisty, který nemá na Qissiho ani omylem. Všechno prostě špatně. Atmosféra neexistuje, nic, akčňáky z osmdesátejch a devadesátejch měly prostě šmrnc, tohle bylo k zblití. Přitom stačilo najít lepšího režiséra a netočit to jako remake, ale jako pokračování které ignoruje všechny díly po jedničce a Van Damma prostě v ústřední roli, místo toho jde bokem a mentoruje Sashu Mitchella s Dawnovým syndromem a hereckým nadáním larvy. Zklamání na celé čáře a a děsim se druhého dílu, i když trailer vypadá docela nadějně...jenže u Van Damma mi už ta naděje nějak dochází. Každou hozenou pomocnou ruku totiž použije aby si s ní vytřel prdel bez papíru a spláchne jí do hajzlu.30%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný Martial-art film, který rozjíždí novou sérii a nemá se starou nic společného. Van Damme zde hraje jinou roli. Hlavní hrdina je sympaťák. Hodně mě potěšila řada skutečných mma bojovníku, ale ty mají spíš vtipné role (zvlášť, když je člověk zná a ví, co dokážou). Příběh je hodně podobný prvnímu a ničím nepřekvapí. Některé fighty jsou povedené, ale většinou to kazí rychlá kamera. 80% :) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

film podle klasické šablony 80 let, kdy to ještě fungovalo....jako zas tak uplně to neuráží a netváří se to vážně, ale už ted vím, že to nikdy znovu vidět nechci. JCVD jako učitel? ten člověk moc hrát neumí (samozřejmě jsou výjimky) ale Bautista? ten zklamal na plné čáře, čekal jsem víc a dát toho obra sem mě nalákalo...ale zklamalo stejně jako v Spectre...jako nový Universální voják by byl dobrej ale tady nic moc....jinak klišé, průhlednost a předvídavost děje je to, co tohle veledílo tlačí ke dnu...čistej průměr až podprůměr ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama