Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný Martial-art film, který rozjíždí novou sérii a nemá se starou nic společného. Van Damme zde hraje jinou roli. Hlavní hrdina je sympaťák. Hodně mě potěšila řada skutečných mma bojovníku, ale ty mají spíš vtipné role (zvlášť, když je člověk zná a ví, co dokážou). Příběh je hodně podobný prvnímu a ničím nepřekvapí. Některé fighty jsou povedené, ale většinou to kazí rychlá kamera. 80% :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už originál pro mě nikdy nebyl kdo ví jaká pecka, ale určitý věci v něm aspoň fungovali. Tady funguje jenom starej dobrej Žán kterej je pořád v poho jinak tu máme hlavního hrdinu s charizma uzený makrely a Bautistu kterej je sice fakt hovado, ale to nestačí, páč on je jak bez života, žádný emoce nic v originálu aspoň Qissi házel zlý pohledy a byla tam poznat i rivalita mezi ním a Žánem tady nic. Oni vesměs všichni působí dojmem jenom si to v pohodě odehrát a hlavně se nezranit. Nejvíc to nasere u Giny která to začíná mít těžce na háku a chytá podivný manýry. Film který opravdu v době kdy je tolik starších a lepších arénovek nemá co nabídnout.30% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

No nebudu vám lhát, je to totiž naprostá katastrofa!! Teda když se tam mluví. Jenže vono se tam skoro nemluví! Vzhledem k tomu, že se v novým Kickboxerovi namísto kecání v podstatě FURT jenom bojuje anebo cvičí s Van Dammem, tak... se vlastně jedná o nadupanej devadesátiminutovej klip plnej cool bojovejch umění. Takže jestli ste někdy vydrželi sedět půldruhý hodiny u Óčka, tak tohle je to samý akorát s Muay Thai. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lepší než většina Seagalovek, ale nic to nemění na faktu jak hrozně blbě natočené tohle je. Choreografie hlavního souboje je přímo zoufalá a film svůj nějaký děj (remake se vším všudy, tady není co vymýšlet) ukončí vlastně po 2/3 a potom už nás čeká jen roztáhlý finální fight. Z tohoto je tedy naprosto jasné že jakékoliv vyšší tempo a gradace neexistují. Vlastně netuším proč takováhle bojovka vznikla, když Raid je od ní vzdálen na galaktické světelné roky. Dave Bautista pokračuje v rolích málomluvných tvrďáků. 30% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Zase taková srágora jak tu někteří tvrdí to není. On už původní K. není kdo ví co, ale bylo to na VHS byl tam JCVD, takže jsme to žrali a někteří z nás ne jednou zkusili kopnout do stromu co to s náma udělá. Tenhle remake s Jeanem v pozici kouče a mentora si na nic nehraje. Ví, že je béčko, které se časovou smyčkou dostalo do roku 2016 a víc nechce. Kdo si to neuvědomuje nemá se na podobný kousky dívat. Stěžovat si budu pouze na hlavního hrdinu, který mi přišel nesympaticky, neslaný nemastný, ale rvát se uměl. 60 procent za Žána ve fajn roli kde dal vzpomenout na léta, kdy byl neporazitelný. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno